Kuula podcasti: Neal Kinsey jagab tarkusi mullaviljakuse teemal

maaelu.postimees.ee
Copy
Neal Kinsey.
Neal Kinsey. Foto: Erakogu

Rahvusvaheliselt tunnustatud konsultant Neal Kinsey kõneleb podcastis mullviljakusest ja selle tähtsusest. Podcast on eestikeelse tõlkega.

Rahvusvaheliselt tunnustatud konsultant Neal Kinsey konsulteerib mullaviljakuse ja taimekasvatuse teemadel põllumajandustootjaid kõigis USA osariikides ja veel 75 riigis üle maailma.

Tal on kliente Kanadast, Austraaliast, Uus-Meremaalt, Lõuna-Aafrika Vabariigist, Suurbritanniast, Saksamaalt, Austriast, Prantsusmaalt ja Mehhikost.

  • Kuula PODCASTI! Podcasti leiad siit.
  • Neal Kinsey´t intervjueerib Liivimaa Lihaveise kvaliteedikava eestvedaja Airi Külvet ja taskuhääling on eestikeelse tõlkega.

Ta kasvas üles Missouri kaguosas oma isa farmis. Põllumeeste nõustamisega alustas ta 1973. aastal. Neal koostab mulla- ja taimeanalüüside abil väetamisprogramme ning nõustab vastavalt analüüside tulemustele põllumajandustootjaid tegevustes, millest nad saavad kõige rohkem kasu.

Tema välja töötatud programm tõstab mulla viljakust ja parandab toiteelementide kättesaadavust põllukultuuridele. Konsultatsioonid hõlmavad kliente nii tava- kui ka otsekülviga.Lisaks nõustamisele viib ta igal aastal üle maailma läbi koolitusi mullaviljakuse ja praktilise agronoomia teemadel.

Podcast on valminud Innovatsiooniklastri toetuse raames: Innovatsiooniklastri toetus on Eesti maaelu arengukava (MAK) 2014–2020 meetme 16 „Koostöö” alaliik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles