Esmakordselt käivitub põllumajandus- ja toidusektoris alustavatele naisettevõtjatele suunatud EWA arenguprogramm

maaelu.postimees.ee
Copy
Programmi on oodatud põllumajandus- ja toidusektoris tegutsevad naisettevõtjad.
Programmi on oodatud põllumajandus- ja toidusektoris tegutsevad naisettevõtjad. Foto: Arvo Meeks

Tartu Biotehnoloogia Park koostöös EIT Food RIS programmiga EWA (Empowering Women in Agrifood) kutsub osalema naisettevõtjatele suunatud arenguprogrammis, mille eesmärgiks on toetada ja arendada olemasolevaid äriideid ning vähendada soolist ebavõrdsust põllumajandus- ja toidusektoris.

EIT ehk Euroopa Innovatsiooni- ja Tehnoloogiainstituudi poolt ellu kutsutud ja rahastatud programm viiakse läbi sel aastal samaaegselt 6 Euroopa riigis ning esmakordselt Eestis.

Võimalus programmiga liituda on kümnel äriideed omaval ja ettevõtlusega alustada soovival või juba oma ettevõtlusega alustanud naisel Eestis. Ainus kriteerium programmi kandideerimisel juba tegutseva ettevõtte puhul on see, et ettevõte on kandideerimise hetkel asutatud vähem kui 2 aastat tagasi ja kaasatud investeeringute maht ei ületa 30 000 eurot.

Alates 21. aprillist kuni 21. maini toimub programmi kandideerimine ning sobilike kandidaatide väljavalimine, mille järel käivitub juunist kuni novembrini kestev oma ettevõtlusega alustamist või selle edasiarendamist toetav 6-kuuline arenguprogramm.

EIT Foodi tegevust toetav Euroopa Innovatsiooni- ja Tehnoloogiainstituut (EIT) on sõltumatu Euroopa Liidu asutus. Lisateavet EWA programmi kohta leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles