Maamessil tutvustati uue kontseptsiooniga BIGAB haagist

maaelu.postimees.ee
Copy

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 16 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa ELU Tv messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis.

Fors MW AS esitles Maamessil Eestis disainitud, konstrueeritud ja toodetud BIGAB B20 uue kontseptsiooniga multilift haagist, mille edasimüüja Eestis on Voonamäe Grupp.

Konkstõstehaagis BIGAB B20 on mõeldud suurte koormate, näiteks kruusa ja liiva vedamiseks, aga ka põllumajandussaaduste vedamiseks. Ning leiab kasutust paljudes teisteski valdkondades nagu ehitus-, kommunaal- kui ka metsanduses.

Fors MW AS-i tootejuht Sulev Hõbe selgitas, et haagise raam on traditsioonilise keevitamise asemel kokku needitud, mis annab võimaluse haagist vastavalt kliendi soovile kohandada. Samuti on lihtne paigaldada mitmesugust lisavarustust, sest selle paigaldamine on keevitatud raamiga võrreldes lihtsam ja odavam.

"Haagis on väga multifunktsionaalne ja kiirem kasutada - on üks haagis, üks traktor, üks juht, mis teeb ära mitme haagise, mitme traktori ja mitme juhi töö," sõnas ta.

Fors MW AS-i teenindusjuht Kert Uibo tõi välja ka haakekiiruse: uus haagise disain ja geomeetria annab 15 protsenti kiirema töötsükli. Samuti on uue haagise 55-kraadist kaldenurka võimalik veelgi suurendada lisavarustuses oleva veotiisli näol, mis annab veel 3 kraadi suurema kallutusnurga.

Mõlemad rõhutasid, et tänu elektroonikale ja üheksale andurile on haagis ka ohutum. "Klient ei saa ei ennast ega masinat lõhkuda," kinnitas Hõbe.

BIGAB B20 MULTILIFT HAAGIS
BIGAB B20 MULTILIFT HAAGIS Foto: Fors MW AS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles