Elektriauto Addax töötab nii kitsastel tänavatel kui tööstushoonetes

maaelu.postimees.ee
Copy

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 16 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis.

100% elektrilised Addax tarbesõidukid on suurepäraseks abiliseks paljudes erinevates ärivaldkondades ning kohandatavad vastavalt töö iseloomule.

„Meie kliimasse sobiv väikekaubik, olenemata sellest, et ta on täiselektriline,” rõhutas Puhastusimport OÜ juhataja Martin Lill ja lisas, et auto kandevõime on kuni 1000kg, mis teeb mitmetele väiksematele ja keskmistele kaubikutele silmad ette. „Sellega saab teha teha pikki tööpäevi ja energiakulu on väiksem,” kinnitas ta.

Addaxi kaasaegne tehnoloogia tagab juhi turvalisuse ja mugavuse – näiteks on sõidukitel esimesed ja tagumised ketaspidurid, üle kiire 4G-võrgu jälgitavad seadmed ning avarad kahekohalised kabiinid.

Tänu nullheitmetele on sõidukid sobilikud isegi siseruumides kasutamiseks. Martin Lill sõnas, et ettevõte ongi tagasisidet saanud ka toiduainetööstuse ettevõtetest, sest elektrimasinaga saab sõita nii väliterritooriumil kui ka ladudes.

ADDAX MT15N ELEKTRILINE TARBESÕIDUK
ADDAX MT15N ELEKTRILINE TARBESÕIDUK Foto: Puhastusimport OÜ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles