Palmse Traileri roosa haagis toetab vähiravifondi

maaelu.postimees.ee
Copy

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 16 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa ELU Tv messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis.

Palmse Metall OÜ müügijuht Tiit Palm sõnas, et seekord valiti messil näitamiseks ettevõtte üks populaarseimaid ja Skandinaavias enam müüdud mudeleid. Mahuhaagise PT1620L mahutavus on 20m3 ja messi ajaks tehti selle juures ka mitmeid uuendusi: haagisel on Palmse Traileri uuemat tüüpi voolikuhoidja ning tugijalg, mis vähendab survet maapinnale ja kergendab traktori haakimist.  "See peaks ideaalselt sobima algavaks viljaveohooajaks suve teises pooles," selgitas Palm.

Eestis esmakordselt esitles ettevõtte Maamessil ka viljakõrgendusi, millega koos on haagise maht 25 m3.

Messinaelaks olnud Palmse Traileri haagis PT1620L sai aga valmistatud roosana, et pöörata tähelepanu teiste inimeste abistamisele ja tervise tähtsusele: iga Eestisse müüdud roosa haagise kohta annetab Palmse Trailer 500 eurot vähiravifondile "Kingitud Elu".

"Me oleme ise järjepidevad ja edasipüüdlikud ja ka sihtasutus "Kingitud Elu" on näidanud pühendumust, et aidata inimesi, anda neile teine võimalus elus," põhjendas Palm, mis otsustati toetada just vähiravifondi.

PALMSE TRAILER PT1620L MAHUHAAGIS
PALMSE TRAILER PT1620L MAHUHAAGIS Foto: Palmse Metall OÜ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles