Mecalac´i pöördlaadur töötab edukalt ka kitsastes oludes

maaelu.postimees.ee
Copy

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 16 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis.

EM-Serv esitles Maamessil Mecalac AS750 pöördlaadurit, mille unikaalseks omaduseks on võime tõsta materjali nii masina ette kui külgedele, kaotamata selle juures tõstevõimet. 

Lisaks on pöördlaaduril väga hea mobiilsus masina kõigi rataste pööramise võimalustega. "Pöördlaaduri tööraadius on 180 kraadi. Mõnikord lautades on vaja sööta maha panna ühele ja teisele poole, siis saabki vastavalt vajadusele opereerida sellega," tutvustas EM-Servi juhatuse liige Ando Kangur masina häid omadusi.

Pöördlaadur mahub sisse 2,5 meetrit kõrgest ja 2 meetrit laiast avast, seega saab seda edukalt kasutada ka nõukogudeaegsetes põllumajandushoonetes, mille ukseavad on väiksemad.

Pöördlaadur teeb tööd kitsastes oludes, seinte ääres ja nurkades. Avaras kabiinis on hea nähtavus ja uksed mõlemal pool.

Mecalac pöördlaadur AS750 on kõigi näitajate poolest igati sobiv masin talumajapidamisse ja farmi. Samuti võiks see olla kasulik abimees ehitusel.

MECALAC AS750 PÖÖRDLAADUR
MECALAC AS750 PÖÖRDLAADUR Foto: EM-Serv AS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles