GEHL teleskooplaadur sobib nii põllumehele kui kontserdikorraldajale

maaelu.postimees.ee
Copy

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 16 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa ELU Tv messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis.

GEHL laadurite valikus on nüüdsest kerged, jõulised ja hõlpsasti 3500 kg haagisel transporditavad teleskooplaadurid, mis on saadaval tõstevõimega kuni 1,25 tonni või 1,5 tonni, pakkudes tõstekõrgust 4,3 meetrit.

Alex Nõomaa Melker Baltik OÜst sõnas videoloos, et tegu on väga multifunktsionaalse masinaga - laiast lisaseadmete valikust leiab sobiva agregaadi nii põllumajandusse, haljastusse kui ehitus- või laadimistöödele.

Nõomaa sõnul on kliendid harjunud pigem suuremate laaduritega, mistõttu tekitavad GEHL laaduri väiksemad mõõtmed vahel imestust, aga pärast masina katsetamist suhtumine muutub: "Eranditult kõigil on pärast paari minutit sõitmist olnud suu kõrvuni. Hea reaktsiooniga ja mugav masin."

Tänu neljaratta keeramisele on masin sobilik töötamiseks ka väga kitsastes oludes.

Masinat käitab töökindel ja ökonoomne Yanmar diiselmootor ja masinale pakutakse kuni 6 aasta või 6000 töötunni pikkust garantiid.

GEHL GCT TELESKOOPLAADUR.
GEHL GCT TELESKOOPLAADUR. Foto: Melker Baltik OÜ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles