Otse Maamessilt: Metsaoksjonite korraldaja Timber.ee on metsaomanikele miljoneid teeninud

TIMBER AS
Copy

Eesti suurim metsa raieõiguste ja metsakinnistute oksjonite korraldaja Timber.ee osales tänavu taas Maamessil. Metsaomanikele tutvustati nii uut metsaühistut kui seda, kuidas teenida metsast maksimaalne tulu. Metsaspetsialist Helen Savi rääkis reporter Jaanus Koortile, mida peaks mees tegema, kui tal on tükike metsa, mida ta soovib müüa.

AS Timber on tänaseks tegutsenud 8 aastat ning toonud selle ajaga metsaomanike taskutesse 100 miljonit eurot. Tegemist on oksjonikeskkonnaga, mis viib kokku metsa ostjad ja müüjad ning ausas ja võrdses konkurentsis tekib metsale õiglane hind. Ka Jaanus võiks olla üks neist metsaomanikest, kes teeb targa valiku.

Vaata ka sina, mida Jaanus ja Helen rääkisid, sest häid nõuandeid saab nii see metsaomanik, kes veel kaalub, kuidas, kas, mida ja millal oma metsas ette võtta kui ka metsaomanik, kel raie juba tehtud ning uue metsa istutamine ees. Kuidas nii? Nimelt loodi aasta tagasi AS Timber kõrvale Timber.ee Metsaühistu MTÜ, mis jagab tarka nõu, mida teha raiutud metsamaaga, et see saaks sisse uue hoo, et kasvama hakata. Lisaks pakutakse metsaomanikele selle eesmärgi täitmiseks erinevaid toetusi, millele pääsevad ligi vaid üksnes metsaühistu liikmed.

Vaata põnevat intervjuud siit!

Tutvu ka Timber.ee kodulehega ja võta küsimuste korral julgesti meie metsaspetsialistidega ühendust või täida kontaktivorm ning me võtame Sinuga ise ühendust!

Copy
Tagasi üles