Alo Pettai: Tartu on tuntud kui unine linn, aga praegu on ummikud

maaelu.postimees.ee
Copy

Täna algas Tartus Maamess, mida korraldava AS Tartu Näitused juhataja Alo Pettai lootis, et kolme päeva jooksul külastab messi 40 000 kuni 60 000 inimest. “Ma võin ju unistada ka 100 000 külastajast, aga tekib küsimus: kas Tartu linn suudab selle vastu võtta? Tartu on tuntud kui unine linn, aga praegu on ummikud,” muheles ta. “Palun Tartu inimestelt mõistvat suhtumist, et suurüritus on linna tulnud.”

Kel plaanis messile kohale minna, siis arvestagu esmalt, et otse värava ette om autot parkida ei saa ja mingi aeg kulub parkimiskoha leidmiseks ja kohale jalutamiseks. "Gardesti parklast käib siia ka näiteks minirong," soovitas Pettai.

Teiseks ei suuda keegi mingi valemiga pelgalt paari tunniga üle vaadata üle 450 kohale tulnud ettevõtte poolt pakutava. Seega tasub messiks varuda terve päev või koguni kaheks päevaks Tartusse sõita.

Vaatamist jagub kõigile: meestel on ilmselt kõige põnevam välialal uusi masinaid uudistada, naistel toidutegis ja lastel teeb rõõmu erinevaid loomi vaadata. Lisaks on kohal Lottemaa esindus.

“Mina olen lõpetanud EPAs mehhaniseeriumise ja loomulikult masinad,” paljastas Pettai talle kõige südamelähedasema. “Minu süda kuulub tehnikale.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles