Välismaalt ⟩ Suurbritannias otsitakse piimavlogijat

maaelu.postimees.ee
Copy
Vlogija ülesanne on tutvustada lastele, kuidas jõuab piim talust nende toidulauale.
Vlogija ülesanne on tutvustada lastele, kuidas jõuab piim talust nende toidulauale. Foto: Arvet Mägi

Suurbritaanias algas konkurss, et leida parim noor põllumajandusega seotud vlogger, kes oskaks väikseid lapsi piimatootmise alal harida.

Harrison & Hetheringtoni (H&H) algatatud konkursil võivad osaleda kõik kuni 18-aastased briti noored, kes on mingil moel põllumajandusega seotud, kirjutab FarmingUK. Võistlustööd tuleb esitada vlogidena ehk videoblogidena, mille pikkuseks on maksimaalselt viis minutit. Vlogide eesmärk on tutvustada algklassilastele, kuidas valmib nende joogipiim.

„Et põllumajandus seisab silmitsi keeruliste aegadega, pole kunagi varem olnud nii tähtis harida avalikkust põllumajanduse kui riigi peamise toidutootja, sealhulgas supermarketites ostetava joogpiima osas,” sõnas H&H oksjonipidaja ja ürituste korraldaja Glynn Lucas.

„Olin üllatunud nende sotsiaalmeedias ilmuvate videote ja vlogide arvust ja kvaliteedist, mille on teinud põllumajandusega tegelevad inimesed ja mis kajastavad kõiki taluelu aspekte,” lisas ettevõtmise sponsor Alastair Herd, kes Herd’s Media direktor. Ta lisas, et selline formaat annab võimaluse põllumajandustootmist väga lähedalt jälgida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles