Uuest aastast ühinesid KIK ja Erametsakeskus

maaelu.postimees.ee
Copy
Näitus avatakse keset Põhja-Läti metsa. Kohale saab tulla ka Tartust tellitud bussiga.
Näitus avatakse keset Põhja-Läti metsa. Kohale saab tulla ka Tartust tellitud bussiga. Foto: Arvo Meeks

Alates 1. jaanuarist ühinesid Erametsakeskus ja Keskkonnainvesteeringute Keskus. Ühendatud asutuse nimi on Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) ja liitumise järgselt sai Erametsakeskusest KIK-i metsaosakond.

"Metsanduse teema lisandumine KIK-i teemade alla loob kindlasti suuremad võimalused erametsanduse arendamiseks ning tervikuna keskkonnavaldkonnas vajalike lahenduste leidmiseks," usub KIK-i juhataja Andrus Treier.

KIK-i metsaosakonna juhataja Gunnar Reinapu lisas prerssiteates, et metsaosakonnas jätkatakse senist tööd erametsanduse arendamisel ning metsandustoetuste andmisel nii siseriiklikest kui ka Euroopa Liidu vahenditest. "Metsaomanike ja metsaühistute jaoks ei muutu liitumise järgselt midagi. Koostöö loob alati uusi võimalusi ning koos oma uute kolleegidega töötame ikka edasi selle nimel, et erametsaomanikel oleks jätkuvalt võimalik oma metsade eest targalt hoolt kanda," kinnitas ta.

"Metsaomanike ja metsaühistute jaoks ei muutu liitumise järgselt midagi.

Kõik kontaktisikud erametsandustoetuste teemadel on KIK-is samad, mis olid Erametsakeskuses. Samuti ei muutu telefoninumbrid. KIK-i juhatuse liikmena jätkab Andrus Treier ning Erametsakeskuse juhatuse liige Gunnar Reinapu asus juhtima metsaosakonda. Uues ühendatud asutuses töötab kokku 83 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles