![Tootmisjuht Rein Viski sõnul on lihatoodete müügis väga suur roll ilmal.](http://f10.pmo.ee/Dv1rmYyI67iXow201Nou5UvUw2g=/1442x0/filters:focal(686x570:918x802):format(webp)/nginx/o/2022/11/16/14963898t1h24f5.jpg)
Kui saaremaise taustaga Frank Kutteri lihatööstuse omanikud Viimsi lihapoe ära ostsid, tuli neil mõte tuua turule tagasi ka omaaegne Viimsi Lihatööstuse rannarahvale suunatud kaubamärk.
Kui saaremaise taustaga Frank Kutteri lihatööstuse omanikud Viimsi lihapoe ära ostsid, tuli neil mõte tuua turule tagasi ka omaaegne Viimsi Lihatööstuse rannarahvale suunatud kaubamärk.
Viimsi Lihatööstuse algus ulatub 1988. aastasse, kui rajati kooperatiiv Maitse. Kahjuks langes tootmine 2004. aastal tuleroaks, kuid ettevõttele kuulunud Viimsi lihapood jäi siiski alles. Kui viis aastat tagasi asutatud Frank Kutteri omanikud poolteist aastat tagasi Viimsi lihapoe omandasid, et oma toodetele esinduspood luua, kaasnes sellega idee tuua turule tagasi pika ajalooga Viimsi Lihatööstuse kaubamärk. Ühe tõuke andis ka tunne, et saksapäraselt kõlava Frank Kutteri kaubamärki omaks võtta pole kohalikul tarbijal lihtne.