300 Hiiumaa digiõunapuud annavad omanikele päris talveõunad

maaelu.postimees.ee
Copy
Kassari saarel kasvatab ettevõtja Triinu Schneider õunu ja valmistab Triinu Õunamahla.
Kassari saarel kasvatab ettevõtja Triinu Schneider õunu ja valmistab Triinu Õunamahla. Foto: Erakogu

Digiloomadele ja -lindudele lisaks on nüüd võimalik endale soetada ka isiklik digiõunapuu Hiiumaal Kassaris.

Ostes digiõunapuu, saab ostja isikliku virtuaalse õunapuu Hiiumaa suurimas õunaaias, oma puud ja õunaaeda käia vaatamas ning tunda mõnu mitmetest õunte ja mahlaga seotud soodustustest.

Kassari saarel kasvatab ettevõtja Triinu Schneider õunu ja valmistab Triinu Õunamahla. Triinu Õunamahl oli üks esimesi maheõuna mahlasid Eestis. Nüüd on valmis Triinu oma õunapuid ka teistega jagama – müüki tuleb 300 digiõunapuud hinnaga 300 eurot, igaühega kaasneb unikaalne NFT (token), VIP-staatus Kassari õunaaias ning rida praktilisi ja käegakatsutavaid hüvesid.

Iga puukujulise NFT taga on tõeline puu. Neid puid omades saab ettevõtja sõnul kompenseerid oma süsiniku jalajälge ja omad Hiiumaal tõelist puud. Üks õunapuu neelab aastas umbes 20 kg CO 2-te. Saad oma puud külastada ja ka kallistada.

„Mõte digiõunapuudest sai alguse soovist pakkuda õunapuu omamise võimalust ka neile, kellel see muidu võimalik ei ole,“ ütles Triinu Õunamahl OÜ juht Triinu Schneider. „Soovin tutvustada läbi selle Hiiumaad ja Eestimaad. Selline rohe ja digi ühendamine sobib väga hästi kokku Hiiumaa kui rohesaarega üldiselt ning olen väga rõõmus, kui Hiiumaa tuntus üle maailma seeläbi kasvab!“

Ostes digiõunapuu saa ostja aidata edendada Hiiumaa kui rohesaare mahepõllumajandust ja panustada ökotootmisse ning investeerida õunte säilitustingimuste parandamisse, rajada tänapäevane kõrgtehnoloogiline hoidla, et hoida õunu üle talve, pakkuda ka jõuluks ja vabariigi aastapäevaks värskeid õunu. Digiõunapuu saab osta siit. 

Digiõunapuu logo.
Digiõunapuu logo. Foto: logo

Miks NFT (token)?

  • NFT annab tundmatu vaate tulevikku, millega kaasnevad senitundmatud võimalused.
  • Unikaalsus! Graafiline digitaalne õunapuu, mille sarnast ei ole kellegil teisel. Selle väljenduseks on nii reaalne rohesaarel Kassaris kasvav õunapuu, kui ka digitaalne, plokiahelasse istutatud, inimtegevuse jalajälge vähendav digipuu.
  • Investeeri plokiahelasse istutatud Kassari digiõunapuusse – loo unikaalset väärtust, üllatust, tulevikku endale ja oma lähedastele!

Digiõunapuu omanik saab kohapeal süüa niipalju õunu kui soovib, õunamahl ja muud mahlasegud on talle 10% soodsamalt, talveõunad 50% odavamalt ise Hiiumaal korjates jms. Lisaks on näiteks ka õunapuude lõikamise koolitus Hiiumaal digiõunapuu omanikule tasuta ning oma lõigatud õunapuuoksad saad kaasa suitsuahju või grilli maitsestamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles