Üleskutse: näidake oma lilli

maaelu.postimees.ee
Copy
Elisa Padar saatis foto oma lillekaarikust. "Pildistatud on see 10.08.2022, tegemist on valge, punase Surfiinia sordiga, mis on petuuniate seas kõige rippuvam sort üldse. Lisaks kasutasin ka üheaastaseid hiidhirsse, mis annavad oma tuttidega veidike särtsu.
Taimed on Eestis kasvatatud meie oma pereaiandis, nimega Elisa Taimetare."
Elisa Padar saatis foto oma lillekaarikust. "Pildistatud on see 10.08.2022, tegemist on valge, punase Surfiinia sordiga, mis on petuuniate seas kõige rippuvam sort üldse. Lisaks kasutasin ka üheaastaseid hiidhirsse, mis annavad oma tuttidega veidike särtsu. Taimed on Eestis kasvatatud meie oma pereaiandis, nimega Elisa Taimetare." Foto: Elisa Padar

Aiapidaja töö ja vaev on saanud väärilise tasu ja lillepeenrad uhkeldavad praegu täies ilus.

Maa Elu kutsub lugejaid jagama oma kätega loodud ilu ka teistega. Olgu tegu lopsaka püsikupeenraga või rõduaiaga, ootame teie pilte oma lilledest aadressil maaelu@ajaleht.ee. Tore, kui lisate piltidele, mis sordiga tegu ja mis nipiga lilled lopsakad hoiate.

Milvi Ploom jagas meiega oma koduaia pärleid. Küll aga tõi ta välja, et kuivus teeb hetkel taimedele liiga. Seevastu on tema sõnul tänuväärsed taimed pinnakatteroosid. "Hästi dekoratiivsed on lehtpeet ja jänesesaba ka. Kõik ikka mahe ja kodune," sõnas Milvi Ploom. 

Pildisaatjate vahel loosime välja Maa Elu meeneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles