Üleskutse ⟩ Ava oma saunauksed ja jaga teistegagi

maaelu.postimees.ee
Copy
Pole midagi mõnusamat argi- või puhkepäeval kui mõnus saunaõhtu, hea leil, kaseviht. Ootame pilte ja kirjeldusi, mis teeb just teie saunast selle kõige parema koha.
Pole midagi mõnusamat argi- või puhkepäeval kui mõnus saunaõhtu, hea leil, kaseviht. Ootame pilte ja kirjeldusi, mis teeb just teie saunast selle kõige parema koha. Foto: Shutterstock

Eestlane on ikka saunarahvas ja üha enamate eestimaalaste kodudest leiab saunu ja saunamaju. Pole midagi mõnusamat argi- või puhkepäeval kui mõnus saunaõhtu, hea leil, kaseviht.

Aga hea saun on kõigi meie jaoks midagi erinevat.

Et ühed saaksid inspiratsiooni ja teised jagada oma põnevaid lahendusi, ootamegi fotosid, milline on teie saun. Kas on ehk sisekujunduses midagi erilist? Keris laheda disaini või põneva looga? Leiliviskamiseks mõni uudne süsteem. Ehk on teil soovitada mõni põnev saunaviha mõte?

Kas maailma parima sauna saab vanas saunas, mis asub maal, või olete oma linnakoju teinud sauna, mis teeb kadedaks ka sõbrad? Ehk asub teie saun hoopis mõnes ebatraditsioonilises kohas? Võib-olla on saun hoopis mobiilne või on parim saunaelamus saadud matkal ise kilesauna ehitades?

Kõiksugu lahendused on oodatud: jagage julgesti oma saunapilte.

Ootame pilte aadressil maaelu@ajaleht.ee juuli lõpuni. Kõigi fotosaatjate vahel loosime välja Maa Elu üllatusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles