Seitse kingiideed meestele

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Tulemas on isadepäev, meestepäev või mõne sinu kallima meessõbra sünnipäev? Kui nii, siis kindlasti mõtled, millega teda sel aastal üllatada. Vahest on mehele kingitusi teha keeruline, sest paljud asjad ja elamused on juba varem kingitud. Ja seetõttu tekib küsimus, mida kinkida mehele. Meie oleme pannud kokku seitse ideed, mille seast leida erinevad kingiideed meestele. Tutvu ja ammuta inspiratsiooni!

 

Kingiidee meestele, kes armastavad aia eest hoolt kanda

Kui sinu meessoost sõber või kallim armastab ennekõike hoolt kanda aia eest ja tema südameasjaks on kaunis muru, siis tee töö lihtsamaks ja kingi talle murutraktor. Muruniidukid on asendamatud tööriistad, milleta on pea võimatu hoolt kanda suurema murumaa eest. Murutraktor aitab niitmise muuta lihtsamaks ja loomulikult kiiremaks. Murutraktor on ideaalne niiduk kõigile, kel on suurem aiamaa, mille niitmine võtab palju aega. Robotmuruniidukid sobivad sellisesse aeda, kus on vähe peenraid ja puid ning kust on väga lihtne niidukil ise muru ära niita. Osta murutraktor või mõni turu parim robotniiduk, et teha see töö tema jaoks mugavamaks ja nautige üheskoos rohkem vaba aega!

Kink mehele, kes hindab lõõgastust

Pääse spaasse või mõnele mõnusale massaažile on kindlasti midagi, mida talle kinkida. Olgu selleks siis laavakivi massaaž või hoopiski mõni lõõgastav jalatalla massaaž, näohooldus või midagi muud, mida välja valid. Mõne tunni pikkune lõõgastav hoolitsus aitab laadida akusid ja vabaneda pingetest. Kingi talle aeg iseendaga ja saada minipuhkusele!

Kingitus meestele, kes armastavad head toitu

Kas ta on gurmaan? Siis on asi lihtne, kingi talle elamus uues restoranis, kus ta saab nautida maitsvaid roogasid ja head veini. Teine võimalus on ta panna ise kokkama, vii ta mõne hea koka juurde, kellega koos kokata ja õppida uusi nippe, kuidas kodus valmistada restorani tasemega roogasid.

Kingiideed meestele, kes hindavad elamusi

Mis talle meeldib teha? Kas ta armastab sporti? Seiklusi? Adrenaliini rohkeid väljakutseid? Olenevalt sellest, mis paneb ta silmad särama, kingi mõni põnev elamus, mida ta pole veel kogenud. Selleks võib olla jahisõit, seiklusmatk, rallisõit vms. Mõtle, mida ta on ja mida ta ei ole veel teinud.

Mees, kes januneb uute teadmiste järele

Uusi teadmisi saab raamatuid lugedes, aga mitte ainult. Vii ta muuseumisse, näitusele või mõnele põnevale tuurile, kus tutvustatakse linnaosa, kus ta elab. Võimalusi, kuidas uusi teadmisi ammutada, on palju. Nendeks sobivad ka mõned koolitused ja töötoad.

Head kingiideed sporti armastavale mehele

Kui erinevad spordimängud panevad silma särama, siis uuri, kas tulemas on mõni põnev mäng, mida ta sooviks vaadata. Lisaks võid kinkida talle pääsme mõnda spordiklubisse või treeningule, kus saab harrastada enda lemmikspordiala või niisama liikuda.

Kingiideed meestele, kes hindavad head seltskonda

Kui ta on tõeline seltskonna hing ja armastab veeta aega enda sõpradega, siis kingi talle võimalus minna koos oma sõpradega golfi, bowlingut või mõnda muud toredat mängu mängima. Selleks võib olla ka õhtu piljardi klubis või baaris erinevaid õllesid degusteerides.

Kõik kingiideed meestele, mida tasub kaaluda, sõltuvad tema hobidest ja asjadest, mis talle meeldivad või mida ta sooviks tulevikus teha. Mõtle, kas on midagi, mida ta on vihjanud või üllata mõne kingiga, mis sinu arvates võiks talle meeldida.

Copy
Tagasi üles