Mitmekülge Avant E6 töötab vaikuses ja on nii värvilt kui mõtteviisilt roheline

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 14 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis.

Avant E6

End juba tõestanud 600-seeria kerel põhinev elektrimootori ja Li-Ion akutehnoloogiaga E6 sobib omanikule, kes peab lugu rohelisest keskkonnast ja/või vajab masinat, mis peab suure osa ajast töötama kinnistes või poolkinnistes keskkondades nagu laudad, tallid jne. Nagu igale AVANT-ile kohane on valikus suur hulk tööseadmeid, et masin saaks katta maksimaalselt palju tööülesandeid.

Allikas: Sami Masinakeskus OÜ

“Avant pole mitte ainult värvi poolest roheline, vaid ka mõtte poolest roheline,” täiendas Sami Masinakeskus OÜ müügidirektor Renee Mõttus.

Masin sobib tema sõnul ettevõtetesse, kus on vaja teha erinevaid transpordi- ja laadimistöid. Lisaks saab Avant E6-le lisada üle 100 töövahendi. “Tööampluaa on väga lai,” kinnitas ta. Lisaks on masin väga vaikne.

Kuigi elektrimootoriga masinate puhul tuleb Mõttuse sõnul ka veel tänagi murda dogmasid, oli huvi masina vastu messil suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles