R, 9.12.2022

Maaülikooli ideekonkursi finaalis võistlevad uudsed toidutooted

maaelu.postimees.ee
Maaülikooli ideekonkursi finaalis võistlevad uudsed toidutooted
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Eesti Maaülikooli toidulabor.
Eesti Maaülikooli toidulabor. Foto: Eesti Maaülikool

Eesti Maaülikoolis toimuv toiduvaldkonna ideekonkurss "Üllatav (jõulu)kink" jõuab 11. veebruaril kulminatsioonini, mil finaalis valitakse parimad tooted. Sündmust saab jälgida ka otseülekande vahendusel.

Konkursile kutsuti osalema kõiki Eesti Maaülikooli töötajad ja tudengid ning kokku laekus konkursile seitse ideekavandit. Nende hulgast valis žürii edasisteks näidiste valmistamiseks välja viis: „Pagari jõulukink“, „Sweet Potato Cracker“, „Leivalill“, „Kilgibatoonid“ ja „Blackcurrant covered chocolate“.

Hindamisele võeti ideekavandid, mis sisaldavad uudset pakendatud toidulist toodet, mis sobiks Eesti Maaülikooli meeneks. Viis finalisti said abi EMÜ toidulaboritest ja Polli aiandusuuringute keskusest.

  • Konkursi finaal algab Eesti Maaülikooli peahoone aulas 11. veebruaril kell 15 ja kestab orienteeruvalt poolteist tundi.
  • Sümdust saab jälgida ka otseülekande vahendusel SIIN.
  • Kolme parimat tooteideed autasustatakse kokku 1250 euroga.
Märksõnad
Tagasi üles