Baltic Agro Machinery sai uue juhi

maaelu.postimees.ee
Copy
Foto: Erakogu

Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery AS-i Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.

Marek Tammel on pikaajaline masina- ja tehnikaettevõtetes töötamise kogemus. Tal on magistrikraad ekspordi ja juhtimise erialal, aga ka põhjalik hariduslik taust nii põllumajanduses kui metsanduses.

Marek Tamme eesmärk uue juhina on tagada äritegevuse üldine funktsionaalsus ja harmoonia, kus ettevõtte teeninduse ja varuosade võimekus käib pidevalt müügi ja müügiarengutega kaasas.

„Baltic Agro Machinery (endised ärinimed Kesko Agro Eesti AS ja Konekesko Eesti AS - toim.) äritegevusest Eestis saab järgmisel aastal 25 aastat, olles selle poolest sektori vanim ja suurim ettevõte. Pika ajalooga ettevõte on olnud väga suureks toeks Eesti põllumajandusele, metsandusele ja ehitusele, andes oma panuse kaasaegseima tehnika pakkumisega ja selle järelteenindamisega," sõnas Marek Tamm.

Et tõhustada firma tegevust tulevikus ja pakkuda klientidele veelgi paremat tuge nende igapäevases tegevuses, soovib Tamm ettevõtte juhtimist muuta dünaamilisemaks ning arendada edasi ettevõtte üle-eestilist tugivõrgustikku. "Usun, et meie ettevõtte pikaaegsed ja pühendunud oma ala spetsialistid suudavad pakkuda turu parimat klienditeenindust ja selle kogemuse pidev edasiarendamine saab olema meie järgmiste aastate fookus,“ lisas ta. 

Baltic Agro Machinery AS juhatus jätkab kaheliikmelisena. Juhatusse kuuluvad ettevõtte tegevjuht Marek Tamm ja finantsjuht Anne Oja-Aru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles