Autoremondilukksepp lõi garaaži peokoha tuhandele inimesele

Silvi Lukjanov
Copy
Päeval on Lauri Lina autoremondilukksepp, õhtuti meeldib talle klubimelu.
Päeval on Lauri Lina autoremondilukksepp, õhtuti meeldib talle klubimelu. Foto: Silvi Lukjanov

Kui töökoja laiendamiseks polnud maapiirkonnas tegutseval ettevõtjal töökäsi kuskilt võtta, ehitas ta tegutseva autoremonditöökoja kõrvale hoopis kontsertklubi Garaaž, kus jagub pidutsemiseks ruumi tuhandele inimesele.

Lauri Lina, kust võtsite Türi kogukonnas autoremondilukk­sepana tuntust kogunud mehena mõtte teha oma garaaži kontsertklubi?

Ega ma polegi seda endale nii lahti mõtestanud. Olen lähedane sõber Kaaretite kaksikute Veigo ja Virgoga, kes tegutsevad meelelahutusmaailmas. Mulle meeldib klubimelu ja mitte ainult tantsimise mõttes, vaid üldisemalt. Meeldib, et peopaika tulevad inimesed heas tujus ja saab vabalt suhelda. Suhtlen päris palju ka tööl, aga see on märksa konkreetsem: kuulan inimese mure ära ja hakkan seda lahendama. Pikemaks vestluseks pole tööl aega, sest abivajajate järjekord on ukse taga.

Aitasin varem ka Veskisillal pidusid korraldada, kuid seal jäid need kuidagi soiku ja kui mul oli suur garaaž käes, nägin võimalust luua sellesse kontserdiklubi. Seda enam, et piirkonna inimestel, ja seda palju laiemas mõttes kui Türi ja Paide, pole kohta, kuhu lõõgastuma minna. Mul oli võimalik see neile teha, poolteist aastat nokitsemist ja valmiski peopaik tuhandele inimesele.

Miks te selle asemel oma autoremonditöökoda ei laiendanud?

Kellega? Mul pole kuskilt töötajaid võtta. Jah, paljud õpivad autoremondilukksepaks, aga ainult sellepärast, et autod on lahedad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles