Peipsi ääres ootab 175kilomeetrine toidutänav

maaelu.postimees.ee
Copy
Peipsi ääres on praegu kõige külluslikum aeg, valminud on kõikvõimalikud aia-, metsa ja põllusaadused.
Peipsi ääres on praegu kõige külluslikum aeg, valminud on kõikvõimalikud aia-, metsa ja põllusaadused. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Peipsi kandi rahvas kutsub kõiki Eesti gurmaane nautima parimat toitu juba neljandat korda toimuval festivalil Peipsi Toidu Tänav 175 km.

Nädalavahetusel avab 43 ajutist restorani oma uksed 175kilomeetrisel teekonnal Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kallastel. Pakutakse kõike paremat, mis kohalikust toormest valmistada saab, nii traditsioonilist Peipsi toitu kui ka tänapäevase aktsendiga valmistatud roogasid.

Peipsi ääres on praegu kõige külluslikum aeg, valminud on kõikvõimalikud aia-, metsa ja põllusaadused. Kõigest sellest valmistavad restoranid Vasknarvast Saaboldani toitu oma parimate retseptide järgi, et külastajaid rõõmustada. Samuti saab sel nädalavahetusel Peipsimaa lugematutest müügipunktidest kaasa osta kogu seda rikkust, mis Peipsi ääres kasvab.

Sel aastal saab Peipsi Toitu nautida lisaks sadamates, kus kahepäevarestoranidena ootavad Vasknarva, Mustvee, Tartu Lodjakoja, Luunja, Räpina, Lobotka ja Värska sadam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles