Suvine peremäng annab võimaluse seigelda Mulgimaal

maaelu.postimees.ee
Copy
Mulgimaa peremäng on meeleolukas koguperemäng, mida korraldatakse juba seitsmendat korda.
Mulgimaa peremäng on meeleolukas koguperemäng, mida korraldatakse juba seitsmendat korda. Foto: Erakogu

Mulgimaa peremäng kutsub 17. juulil taas kõiki huvilisi Mulgimaad avastama ja seekord Karksi kihelkonda.

Peremäng pakub võimalust suve selgroogu murda eriti seikluslikult, sest kavas on mitmeid viktoriine mulgipäraste auhindadega, meeleolukas lõõtsamäng koos pillimehe naljalugudega ja põnevad paigalood mulkidelt endalt.

Lisaks saab punuda paela, teha tutvust vanaaja koduste puhastusvahenditega ja proovida ise seebi keetmist. Samuti ei puudu jõukatsumised.

Proovida saab kotijooksuu, saapakujulise golfikepiga kummipallimängu jm. Loomulikult saab minna ujuma ja Tuhalaane järvele ka SUP-laudadega sõitma. Kel kõht tühjaks läheb, saab proovida näiteks õiget mulgi korpi, heinaliste suppi ja mulgi putru.

Eelnevatel nädalavahetusel teistes kihelkondades toimunud Mulgimaa peremängul osalenud on jätkuvalt kinnitanud, et peremängul osalemine on avanud neile mulgimaa hoopis uuest vaatest.

„Eelnevatel nädalavahetusel teistes kihelkondades toimunud Mulgimaa peremängul osalenud on jätkuvalt kinnitanud, et peremängul osalemine on avanud neile mulgimaa hoopis uuest vaatest. Kutsungi üles ka neid inimesi tulema, kes pole varem veel Mulgimaa Peremängule jõudnud! Garanteerime korraldajatega vaheldusrikka ja seiklusliku ja elamusi täis päeva,“ ütleb Mulgimaa peremängu üks korraldajatest Krista Habakukk.

  • Mulgimaa peremäng on meeleolukas koguperemäng, mida korraldatakse juba seitsmendat korda. Mängupunktides on võimalus koguda templeid mängukaardile ja kõik kaardid, millele on kogutud kaheksa templit, osalevad loosimises, millele on auhinnad välja pannud Mulgimaa väiketootjad ja ajaleht Maa Elu.
  • Igaüks saab endale sobiva teekonna ise kokku panna ning eelnevalt kogu programmiga tutvuda aadressil www.mulgiperemang.ee.
  • 2021. aastal toimub Mulgimaa peremäng veel 17. juulil Karksi kihelkonnas ja 7. augustil Paistu kihelkonnas.

Mulgimaa peremängu aitavad korraldada MTÜ Kultuuripärl, Eesti Rahvakultuuri Keskus ja Viljandimaa Arenduskeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles