Parim taimekasvataja selgub taas aiandustootjate seast

maaelu.postimees.ee
Copy
2019. aastal, kui parima taimekasvataja tiitli saaja valiti aiandustootjate seast, tunnustati sellega Kanepi Aiandi OÜ tegevjuhti Margus Vahtramäed.
2019. aastal, kui parima taimekasvataja tiitli saaja valiti aiandustootjate seast, tunnustati sellega Kanepi Aiandi OÜ tegevjuhti Margus Vahtramäed. Foto: Margus Ansu

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) tunnustab juba teist korda teraviljakasvatajate kõrval ka aiandustootjaid.

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) annab kaheksandat aastat välja parima taimekasvataja aunimetust. Alates 2019. aastast muudeti konkursi tingimusi nii, et vaheldumisi valitakse ühel aastal parim taimekasvataja teraviljakasvatajate seast ning järgmisel aastal aiandustootjate seast.

Sel aastal valitakse taas parim taimekasvataja aiandustootjate seast. Konkursil arvestatakse aiandustootjatena köögiviljakasvatajaid, kartulikasvatajad, marjakasvatajaid, puuviljakasvatajaid, puukoolimajandajaid ja lillekasvatajaid.

Covid-19 on väga suuresti mõjutanud ka Eesti aiandustootjaid. Märkame ja tunnustame neid, kes selle perioodi on siiski üle elanud ning vastu pidanud.

„Covid-19 on väga suuresti mõjutanud ka Eesti aiandustootjaid. Märkame ja tunnustame neid, kes selle perioodi on siiski üle elanud ning vastu pidanud. Kutsume üles esitama meile kandidaate parima taimekasvataja konkursile, “rääkis MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg.

  • Kandidaate parima taimekasvataja konkursile saab esitada 16. juulini.
  • Lisainfo on leitav SIIT.
  • Aunimetus antakse üle sügisel Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspeol.

Aunimetuste väljaandmise eesmärk on tunnustada innovaatilist ja efektiivset tootmist ning avaldada tunnustust tehtud töö eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles