Sääsepeletajate test leidis toimivad vahendid (2)

Copy
Kui Therma­cell keset lauda töötamas, siis laua ümber istujaid sääsed ei piina, aga mõni meeter eemal juba küll.
Kui Therma­cell keset lauda töötamas, siis laua ümber istujaid sääsed ei piina, aga mõni meeter eemal juba küll. Foto: Riina Martinson

Tänavu kostub ikka ja jälle, et sääsed ei lase õues olla. Tõesti, maal on sääski palju, kohe nii rohkelt, et tekib hirm, et pärast piiranguid nii väga oodatud jaaniöö nende pisikeste pinisejate pärast rikutud saab. Ei saa! Maa Elu pere hoolitses selle eest, et teile välja otsida kõige toimivamad sääsepeletajad.

Minul on oma praeguses elukohas, kus kümmekonna meetri kaugusel majast algab mets ja enne seda kevaditi alati veerohke kraav, käimas 14. suvi ja nii hullu sääseuputust kui tänavu pole minu silmad veel näinud. Eriti hulluks keeras olukord, kui kraavikallaste trimmerdamise päev ette tuli. Nüüd ei pidanud närv enam vastu, lõin autole hääled sisse ja sõitsin poodidesse otsima Thermacelli, mis interneti erinevates foorumites sääskede vastu vaata et imevitsaks kuulutatud.

Olen varem hulga sääse­peletusvahendeid läbi katsetanud ja aina pettunud ning nii olin siingi üliskeptiline. Ega rahakottki väga avaneda tahtnud. Jääb ju hind sel vidinal olenevalt poest üle 30 euro ja sageli vahetamist vajavate lisatarvikute hinnadki pole just odavad. Aga nagu öeldud, siis sääseparved ajasid lõpuks ikka kodust välja viimast õlekõrt otsima ja nii see Thermacell meiegi koju toodud sai.

Olgu kohe öeldud, et seni läbiproovitust – aerosoolid, suitsud, sinise valgusega püünis, taimed, eeterlikud õlid – on Thermacell tõesti kõige tõhusam.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles