Uus trend: pulma saab vaid kiirtesti tehes

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy
Selle suve peokorralduse tavaliseks osaks on saanud Covid-19 kiirtestid, mida paarid oma külalistele jagavad.
Selle suve peokorralduse tavaliseks osaks on saanud Covid-19 kiirtestid, mida paarid oma külalistele jagavad. Foto: Pärnu Postimees

Valgamaal asuva kauni Sangaste mõisa perenaine Triin Laks sõnas, et ees on ootamas tihe pulmasuvi, sest pooled pulmapidudest, mis mullu edasi lükati, toimuvad sel suvel. Selle suve peokorralduse tavaliseks osaks on saanud Covid-19 kiirtestid, mida paarid oma külalistele jagavad.

Kui tavaliselt on kevadpulmade soovijate seas mai hinnatud peokuu, siis sel aastal maikuusse broneeritud neli suurt pulma, kus kuni 120 külalist, on praeguseks edasi lükatud. „Kaks toodi suvekuusse, kaks lükati edasi järgmise aasta maikuusse,” ütles Laks.

Ka üle poolte mullustest suvepulmadest tõsteti ringi sellesse aastasse, samuti on jõus kõik sellesuvised peod. „Praegu tõotab tulla väga aktiivne pulmasuvi.” Perenaise sõnul on meeskonnal kolmel suvekuul korraldada 23 pulmapidu.

Sangaste loss on olnud armastatud pulmapaik ka välismaa paaride seas või nende paaride seas, kus üks kaasadest on Eestist pärit. Ettevaatlikku optimismi on tajuda ka nende poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles