Ehedalt Puidune e-pood toob kevade õuele!

Copy
Foto: Ehedalt Puidune OÜ

Eesti inimene on alati puidust tooteid ja puitehitisi au sees hoidnud ning mis võiks olla mugavam, kui leida erinevate kohalike tootjate puidukaubad ühest e-poest! Ehedalt Puidune pakub kõike kevadeks vajalikku alates aiamajadest, õuemööblist ja lillekastidest-võredest kuni liivakastide, mänguväljakute, mängumajade ning kingikaupadeni.

Ehedalt Puidune on pühendunud spetsiifiliselt puidukaupade müügile ning nende valik laieneb pidevalt tublide Eesti ettevõtete ja meistrite rohkuse ning ideedekülluse toel. „Kuna koondame paljude kohalike ettevõtete ja puutöömeistrite tooteid, lisandub koguaeg midagi uut, toredat ja erilist,” ütleb Ehedalt Puidune üks asjutaja Anneli Soer. „Meie valik on kodumaine ja puidune. Puit on vastupidav, looduslähedane ja ilus.”

Hoolimine ja keskkonnateadlikkus on loomulik osa inimeste mõtteviisist ning seda toetabki puidust toodete kasutamine. Esiteks on puit vastupidav materjal ning kestab õige hooldamise korral aastakümneid. Lisaks ei tekita puidust tootmine praktiliselt üldse jäätmeid, kuna kõik jäägid saab taaskasutada või kütteks kasutada. Ehk lisaks praktilisusele ja silmailule pakub puidust toodete kasutamine ka rahulolu, et sellega toetame rohelist mõtteviisi.

Foto: Ehedalt Puidune OÜ

Ehedalt Puidune e-pood on toiminud juba alates aastast 2013, samm-sammult valikut suurendades ja üha enam meistreid ning Eesti ettevõtteid koostöösse kaasates. Selle aja sees on valikuga jõutud pisikestest peendetailidest kuni suurte aiamajadeni välja. „Kuna puidust toodang ja käsitöö on olnud meile alati hingelähedane, saigi ühel päeval loodud kogu puutöö valikut koondav e-pood, mille abil saame pakkuda kodumaistele tegijatele võimaluse oma kaupu veelgi laiemalt tutvustada ja müüa,” räägib Anneli.

Ta lisab, et eesmärk on kindlasti e-poe pidamist ja täiendamist naudinguga jätkata, et veelgi enam toredat kätetööd ja toodangut jõuaks inimeste kodudesse! „Meil on kodumaal nii palju toredaid tegijaid ja ideid! Lisaks läheneme me alati võimalikult personaalselt, pakkudes toodete personaliseerimist nii üksikeksemplaridele kui ka hulgikogustele. Samuti pakume eritellimuse alusel valmivaid tooteid. Üheks suureks erinevuseks Ehedalt Puiduse ja teiste e-poodide osas ongi kindlasti just nii maksimaalselt personaalne lähenemine kui vähegi võimalik.”

Klientidele sobiva toote kiiremaks leidmiseks on e-poes kaubad jagatud erinevatesse rubriikidesse. Aiakaupade alt leiab kõik kevadiseks aias toimetamiseks vajaliku! Siin on esindatud laias valikus puidust aiamööbel, aiamajad ja tööriistakuurid, välitualetid, paviljonid ja varjualused grillimiseks, kümblustünnid, koerakuudid, jänese- ja kanapuurid, siilide pesakastid, aiaskulptuurid ja -kujukesed, taimekastid, pergolad ja lillekastid, postkastid, linnusöögimajad, puidust talusildid, mänguväljakud, kiiged ja mängumajad lastele ning palju muud.

Foto: Ehedalt Puidune OÜ

Meie e-poest leiate kõike, et õues ja aias veedetud aeg oleks igati nauditav ja tegus! Vaadake valikut juba täna, kuna kuni 31.05.2021 kehtiv kood AIARÕÕMUD annab www.puidune.ee kauplusest ostetud aiakaupadele 10% hinnaalandust! Soodustus ei laiene saatekuludele.

www.puidune.ee

Ehedalt Puidune pakub:

- aiaehituseks vajalikke materjale

- aiamööblit mõnusaks ajaveetmiseks ja puhkehetkedeks õues

- kuure, garaaže asjade hoiustamiseks

- aiamaju ja paviljone nauditavaks ajaveetmiseks ning tähtpäevade pidamiseks vihmasel ajal        

- mänguväljakuid, liivakaste ja mängumajasid lastele aktiivseks tegevuseks värskes õhus

- taimelavasid, lillekaste ja lillevõresid koduseks taime- ja lillekasvatuseks ning tarbeaianduseks

- kanalaid ja küülikupuure

- imeilusaid värvilisi maalitud postkaste ja välitermomeetreid kodu ning aeda kaunistama

- eritellimusel viitasid ja talusilte

- laia valikut mänguväljakute lisasid, millega saab nii juba olemasolevad mängualad kui ka uued veelgi põnevamaks muuta

Copy
Tagasi üles