Maarahva Pood – aianduse neli aastaaega!

De Visu
Copy
Foto: De Visu OÜ

Üle Eesti asuvad Maarahva Poed tõenäoliselt harrastusaednike, väiketootjate ning puhaste Eesti maitsete austajate seas tutvustamist ei vajagi. Ettevõte õpetab ja aitab toitu kasvatada, säilitada ja töödelda. Uudisena avab Maarahva Pood sel nädalal oma kaupluste juures mitmekesise taime-, seemne- ja istikuvalikuga taimeaiad.

„Meie eesmärk on aidata väiketootjatel ja koduaiapidajatel kasutada maksimaalselt ära nii oma taimekasvatuse potentsiaali kui ka realiseerida ülejäävat toodangut. Ikka juhtub, et kodukasvatajal jääb üle köögivilju või mõnel aastal on eriti hea õuna- ja pirniaasta. Maarahvapood.ee aitab leida lahendusi: meilt saab nõuandeid ja kõiki vajalikke tarvikuid nii taimekasvatuseks kui ka värske kauba säilitamiseks, külmutamiseks, pruulimiseks, suitsutamiseks või grillimiseks. Samuti on olemas linnu- ja loomatoidud ning kõik tarvilik mesilaste pidamiseks,” räägib Maarahva Poe esindaja Teet Soasepp.

Üks oluline osa Maarahva Poe tegevuses on köögiviljaseemnete, istikute, lilleseemnete, lillesibulate ja mulla müük ning selleks avatakse sel nädalal taimeaiad Jõgeval, Pärnus, Raplas ja Tartus. Lisaks leiab kauplustest ka aia- ja ettekasvatustarvikuid, potte, väetiseid, taimekaitse- ja kahjuritõrjevahendeid. Tänu kaupluste uudsele drive-in teenusele saab kauba kätte kontaktivabalt Maarahva Poodide kaupluste välisuste juures. Drive-in teenust saab kasutada tööpäeviti tavapärastel aegadel.

„Meie kliendid muutuvad aasta-aastalt aina nooremaks, mis on väga tervitatav. Neid huvitab, kuidas Eesti inimesed vanadel aegadel süüa tegid, sama müüme oma väiketootjate taluturul ka valmistooteid neile, kellel selleks aega ei jagu,” räägib Soasepp. „Taluturult saab osta parimaid orgaanilisi kaupu kodumaistelt tootjatelt. Valikus on taimeteed, maitseained, hoidised ja mahevilja jahud ning helbed, lisaks erinevad herbaalsed tervisetooted.”

Foto: De Visu OÜ

Maarahva Pood on mitu aastat arendanud jõudsalt oma e-poodi ning tegeleb iga päev sellega, et kaubad jõuaksid tellijateni võimalikult kiiresti. „Hetkel suudame kaubad välja saata kahe päeva jooksul, kuid juba varsti jõuame sinna, et tellimus jõuaks pakiautomaati või kullerini samal päeval. Lisaks sellele on alates 25eurosest tellimusest pakiautomaati saatmine alati tasuta,” tutvustav Soasepp. „Meie kaubavalik on pidevalt täienemas ning sellega suudame muuta maarahvale põnevaks kõik meie neli ilusat aastaaega. Liitudes meie püsikliendiprogrammiga teenivad kliendid igalt ostult 10% tagasi ning seda saab kasutada kõikides meie kauplustes või e-poes.”

Väga populaarne on Maarahva Poe blogi, kust leiab palju kasulikke nippe kodusteks toimetusteks, näiteks kuidas istutada lillesibulaid, kuidas tagada suurt kurgisaaki, mil moel valmistada imemaitsvat koduleiba  või elu esimest koduõlut? Blogipostitustes on suur osakaal isetegemisel – olgu selleks siis juustu- või vorstitegu, mahlapressimine või toidu külmutamine, kuivatamine või hapendamine. Eraldi rubriik on pruulimine, kust leiab nii nõuandeid kui ka tarvikuid õlle, veini ja siidri pruulimiseks.

Maarahvapoed asuvad Jõgeval Suur 91a, Pärnus Tallinna mnt 70, Rakveres Laada 37, Raplas Tallinna mnt 3, Tartu avaturul Soola 3, Türis Jaama 4, Vändras Pärnu-Paide mnt 21 ja Viljandis Ilmarise 1.

Maarahva Pood – isetegemise rõõm!

www.maarahvapood.ee

Copy
Tagasi üles