Kuidas vabaneda tolmuimeja kaablist ja torust

Copy
Foto: Homeyard

Väike, ent asendamatu seade igas majapidamises – nii võib lühidalt kokku võtta varstolmuimeja olemuse. Hoolimata oma kompaktsetest mõõtudest, on varstolmuimeja väga võimekas abiline kodus, eriti kui sul juhtuvad olema lapsed või lemmikloomad, kelle pärast võib olla vajalik tavapärasest sagedamini põrandaid või diivaneid ja tugitoole puhastada. Samuti on varstolmuimeja piisavalt võimas, et nii kõvad põrandapinnad kui ka pehmed vaibad kaunilt puhtaks teha. Kiired koristustööd on Vorwerk Koboldi varstolmuimega oluliselt mugavamad ja meeldivamad. 

Lihtne kasutada

Võrreldes tavalise tolmuimejaga on varstolmuimeja silmnähtavaks eeliseks selle väiksemad mõõtmed ja kergus. See on eriti suureks eeliseks, kui sinu jaoks on tolmuimeja igapäevases kasutamises. Sellega on sujuv manööverdada ja nii pääsed sa ligi ka väiksematele, raskemini ligipääsetavatele nurkadele oma kodus. Tänu juhtmevabadusele ja kestvale akule saad sa akutolmuimejaga koristades peatumatult tubade ja korruste vahel ringi liikuda. Sa ei pea muretsema, et tolmuimeja juhtmed millegi taha takerduvad või teistele pereliikmetele jalgu jäävad.

Võimekas

Ära lase end Vorwerk Koboldi akutolmuimeja väiksusest petta, see on väga võimekas. Mõnel juhul peab selle aku vastu ligi 80 minuti – selle aja jooksul jõuab igaüks ka suurema eramu põhjalikult ära koristada. Kellel sellest ajast väheks jääb, saab soetada oma tolmuimejale lisaaku. Samuti ei ole varstolmuimejate imemisvõimusele võimalik enam suuri etteheiteid teha. Uuemad mudelid saavad edukalt hakkama igal põrandapinnal, olgu selleks parkett või vaipkate.

Lihtne hoiustada

Varstolmuimeja võtab vähe ruumi ja seda on lihtne hoiustada, olgu selleks garderoobikapp, esik või kööginurk. Vorwerk Koboldi varstolmuimeja on nägusa disainiga ja seisab ilma lisastatiivita kenasti püsti. Vaja on sellel vaid sobiv koht leida ja nii on see alati töövalmis, kui vaja. Kui see pole kappi peidetud, on seda mugavam kasutusele võtta ja ka väiksemad purud saavad kohe kokku korjatud, mitte ei jää ootama kord nädalas toimuvat põrandapuhastust. Varstolmuimeja on eriti ideaalne väikses korteris elavatele inimestele just tänu selle kompaktsusele. 

Lihtne ringi liikuda

Varstolmuimejaga ei ole koristataval alal mingeid piiranguid. Tänu kergusele ja aku vastupidavusele saad vajadusel sellega minna koristama näiteks eraldiasuva sauna eesruumi või auto interjööri. Vajadusel võta see kas või nädalavahetuseks suvilasse kaasa, et seal kord majja lüüa. Kui sa elad mitmekorruselises elamus, siis ilmselt sa tead tolmuimeja üles-alla tassimise tüütut kogemust. Varstolmuimejaga seevastu on korruste vahel liikumine lihtne - see on juhtmevaba, selle aku peab kaua vastu ja seda on kerge tõsta. Kaaludes umbes 3 kilo, on see pea poole kergem tavaliselt tolmuimejast.

Tsooni puhastamine

Iga väikse puru pärast ei viitsita tavaliselt suurt tolmuimejat kapist välja otsima hakata. Vorwerk Koboldi varstolmuimeja seevastu on eriti käepärane seade just väiksemate tsoonide sagedaseks puhastamiseks. Nii saad sa hõlpsalt puhastada näiteks vaid köögi ja söögilaua ümbruse peale õhtusööki või elutoa enne külaliste saabumist. Vaiba peal on küpsisepuru? Varstolmuimejaga pole selle kiire koristamine mingi vaev. Varstolmuimejaga saab üsna hästi puhastada ka näiteks pehmet mööblit, mis vajab regulaarset puhastamist, et selle kangas topiliseks ei muutuks. Samuti on varstolmuimeja ideaalne laste või lemmikloomadega inimestele, kes vajavad, et tolmuimeja oleks kerge ja alati käepärast.

Hea täiendus robottolmuimejale

Kui sinu majapidamises on näiteks robottolmuimeja, siis kompaktne ja mobiilne varstolmuimeja on sellele heaks täienduseks. Sel ajal kui robot vastutab regulaarse põrandapuhtuse eest, on varstolmuimeja sobiv väiksemate nurkade ja soppide, treppide ja muude raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks või kogemata maha läinud saiapuru kiireks eemaldamiseks.

Akutolmuimejate suurimaks puuduseks peetakse tavaliselt nende võimsust, eelkõige vaipkatete puhastamisel. Vorwerk Kobold VB100 on varustatud muudetava kiirusega pöördharjaga, mis harjab ka kõige tüütuma puru vaibalt kenasti lahti ja imemisvõimsuselt ei jää see alla tavapärastele kanistertolmuimejatele, mille mootori võimsus läheb enamasti kaotsi keerukates torudes ning voolikutes. Kindlasti tasub enne ostu sooritamist erinevaid mudeleid võrrelda ja oma koristamiseelistused läbi mõelda. Kui sinu jaoks on oluline, et põranda puhastamine oleks kiire ja käepärane tegevus, korruste vahel liikumine kerge ning tolmuimeja kasutamisvõimalused mitmekülgsemad, siis toanurka paigutatud nägus varstolmuimeja võib olla sinu jaoks just parim lahendus. Vorwerk Kobold tooteid on võimalik ka enda kodus töös näha. Selleks tuleb registreerida kodulehel lihtne vorm ning tooteesitleja võtab ise ühendust, et sobiv aeg ja koht kokku leppida.

Homeyard

2008. aastal asutatud Homeyard OÜ on Thermacell, Mosquito Magnet, Vorwerk Kobold, ALFA forni ja paljude teiste toodete maaletooja. Kõiki tooteid on võimalik osta edasimüüjatelt või www.homeyard.ee e-poest.

Copy
Tagasi üles