PRIA sulgeb ajutiselt teenindusbürood

maaelu.postimees.ee
Copy
Klaviatuur.
Klaviatuur. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Seoses koroonaviiruse levikuga sulgeb PRIA alates 15. märtsist ajutiselt kõik teenindusbürood. PRIA infotelefonid töötavad ja vastavad tööpäevadel kell 9.00-16.00.

Selleks, et takistada viiruse levikut, on alates esmaspäevast, 15. märtsist kuni 11. aprillini 2021. aastal PRIA teenindusbürood klientidele suletud. Kogu suhtlus PRIA ja klientide ning koostööpartnerite vahel toimub kas telefoni, e-posti või kirja teel. Kõik PRIA telefonid töötavad ja kõnedele ning e-kirjadele vastatakse.

„Eesti valitsus kehtestas 11. märtsist koroonaviiruse leviku kontrolli alla saamiseks riigis ranged piirangud. Selleks, et hoida nii oma kliente kui ka PRIA töötajaid, sulgeme kõik PRIA teenindusbürood. Kliendid saavad meie poole pöörduda telefoni, e-posti ja kirja teel ning keegi teenindamata ei jää," sõnas PRIA peadirektor Jaan Kallas.

  • PRIA kodulehel www.pria.ee on avatud erilehekülg, kuhu koondatakse info koroonaviirusest tingitud võimalike muudatuste kohta PRIA töökorralduses.
  • Lehekülg asub aadressil https://www.pria.ee/koroonaviirus-ja-pria-toetused ning täieneb jooksvalt.
  • Praeguse seisuga kehtib antud olukord kuni 11. aprillini 2021. a, aga sõltuvalt koroonaviirusega seotud asjaoludest võib kuupäev muutuda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles