Kuressaare jõulukuusest saab taas toonik

maaelu.postimees.ee
Copy
OÜ Lahhentagge tegevjuht Maarit Pöör (esiplaanil) ja abiline Mari-Liis Tohver aitasid selle aasta alguses viia Pärnu Iseseisvuse väljakut kaunistanud nulu oksad Saaremaale, et nendest toonikut valmistada. Sel aastal pistetakse tooniku sisse kindlasti Kuressaare jõulupuu, samuti vaatab ettevõtte selle mõttega Läti suunal.
OÜ Lahhentagge tegevjuht Maarit Pöör (esiplaanil) ja abiline Mari-Liis Tohver aitasid selle aasta alguses viia Pärnu Iseseisvuse väljakut kaunistanud nulu oksad Saaremaale, et nendest toonikut valmistada. Sel aastal pistetakse tooniku sisse kindlasti Kuressaare jõulupuu, samuti vaatab ettevõtte selle mõttega Läti suunal. Foto: Mailis Ollino/Pärnu Postimees

Saaremaa joogitootja Lahhentagge on mitu aastat teinud nii Eesti kui Soome linnade jõulukuuskedest toonikut. Kuressaare jõulukuusest tehakse toonikut juba kolmandat korda.

Kuusepuu teekonda Kuressaarde näitav Lahhentagge kõneleb oma videoloos, et mõne jõulupuu teekond ei lõppe, kui jõulud läbi saavad.

Ettevõte toob välja, et jõulupuud ja innovatsioon on Eestis alati käsikäes käinud: just Eesti on koht, kuhu pandi püsti esimene avalik jõulupuu. Samuti rõhutatakse, et siin on võimalik endale kuusepuu koju tuua ja selle eest maksta kasutades äppi.

2020. aastal lähenetakse Eesti jõulupuudele taas innovaatiliselt, sest puu okkad ja oksad saavad toormeks Lahhentagge tooniku valmistamisel.

Mullu kogus ettevõtte tooniku tootmiseks kokku ka Pärnu, Helsingi ja Loviisa jõulupuud ning pärast neid jõule on ettevõtte sotsiaalmeediakanalis oleva info kohaselt plaan minna järele Lätti mõnele kohalikule puule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles