Luua metsanduskooli juht nomineeriti aasta haridusjuhi tiitlile

maaelu.postimees.ee
Copy
Luua Metsanduskooli ­direktor Haana Zuba-Reinsalu.
Luua Metsanduskooli ­direktor Haana Zuba-Reinsalu. Foto: Kristina Traks

Riiklik hariduspreemiate komisjon, kuhu kuuluvad haridusega seotud organisatsioonide esindajad, valis põhjalike arutelude tulemusel välja aasta õpetaja konkursi 12 kategooria nominendid. 

Aasta õppeasutuse juhi kategoorias on nomineeritud ka Haana Zuba-Reinsalu Luua Metsanduskoolist. Samas kategoorias kandideerivad tiitlile ka Virge Ong Sõmeru põhikoolist ja Ülle Västrik Tartu lasteaiast Kannike.

Alates sellest aastast antakse välja senise ühe asemel kuni kolm haridustöötaja elutööpreemiat ning aastapreemia määratakse ka huvialaõpetajale. Valitsus määrab kümne kategooria laureaatidele riiklikud hariduspreemiad suurusega 10 000 eurot ning kuni kolm elutööpreemiat suurusega 65 000 eurot.

Laureaadid selguvad aasta õpetaja galal „Eestimaa õpib ja tänab“, mis toimub 3. oktoobril Alexela Kontserdimajas ning Eesti Televisiooni otse-eetris kell 18.45. '

Nominendid

  • Aasta lasteaiaõpetaja nominendid on Erika Simmulson Tallinna Rännaku lasteaiast, Kairi Ennok Tartu lasteaiast Klaabu ja Moonika Suurmaa Rakvere Rohuaia lasteaiast.
  • Aasta klassiõpetaja nominendid on Heidi Öövel Tartu Kroonuaia koolist, Lelet Aavik-Part Kuressaare gümnaasiumist ja Maris Veller Tallinna Pääsküla koolist.
  • Aasta klassijuhataja nominendid Ilona Võik Lähte gümnaasiumist, Janne Öngo-Oengo Jakob Westholmi gümnaasiumist ja Svetlana Udras Lasnamäe gümnaasiust
  • Aasta põhikooli aineõpetaja nominendid on Cathlen Haugas Urvaste koolist ja Lüllemäe põhikoolist, Eva Viidemann Jüri gümnaasiumist ja Vladimir Žavoronkov,Narva Kesklinna gümnaasiumist.
  • Aasta gümnaasiumiõpetaja nominendid on Ilme Hoidmets Värska gümnaasiumist, Ingrid Rõigas Viimsi gümnaasiumist ja Ljudmilla Roždestvenskaja Tallinna Kesklinna Vene gümnaasiumist.
  • Aasta kutseõpetaja nominendid Eduard Brindfeldt Tallinna Tööstushariduskeskusest, Heidi Naur-Šunkina Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolist ja Janika Nõmmela Semjonov Tartu Kunstikoolist.
  • Aasta huvialaõpetaja nominendid on Aivo Tamm,Tartu Loodusmajast ja Tartu Ülikooli loodusmuuseumist, Ingrid Mikk Jüri gümnaasiumist ja Riivo Jõgi Põlva, Viljandi ning Nõmme muusikakoolist.
  • Aasta tugispetsialisti nominendid on Deili Matson Vaimastvere koolist, Iris Degtjov Rajaleidja Keskusest Kärdlas ja Liina Kikas Vana-Vigala Tehnika ja Teeninduskoolist.
  • Aasta õppejõu nominendid on Anne Vahtramäe, Tartu Tervishoiu Kõrgkoolist, Maria Murumaa-Mengel Tartu Ülikoolist ja Martti Kiisa Tallinna Tehnikakõrgkoolist.
  • Aasta õppeasutuse juhi nominendid Haana Zuba-Reinsalu Luua Metsanduskoolist, Virge Ong Sõmeru põhikoolist ja Ülle Västrik Tartu lasteaiast Kannike.
  • Aasta hariduse sõbra nominendid on Allan Kirspuu Polstertehnik OÜ-st Raplamaalt, Inga Kaare Viljandi Kutseõppekeskusest ja Riigimetsa Majandamise Keskus.
  • Aasta haridusteo nominendid on laste igapäevane õpetamine eriolukorra tingimustes, moodsa õppimise festival iduEDU Tallinna haridusametilt ja töökohapõhine kõrgharidusõppe käivitamine Cleveron AS-ilt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles