Maale kolinud linlaste abil pannakse kokku arenguprogramm

maaelu.postimees.ee
Copy
Küsitlusele vastama oodatakse neid, kes on viimase seitsme aasta jooksul linnast maapiirkonda kolinud või siis pärast pikka eemalolekut naasnud. Pilt on illustratiivne.
Küsitlusele vastama oodatakse neid, kes on viimase seitsme aasta jooksul linnast maapiirkonda kolinud või siis pärast pikka eemalolekut naasnud. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Külaliikumine Kodukant otab tagasisidet maapiirkondade uuselanikelt, et rohkem teada saada nende ootuste ja vajaduste kohta. Vajaliku info saamiseks viiakse läbi küsitlus, mille vastuste põhjal loodetakse juba järgmise aasta alguses käivitada arenguprogramm.

Küsitluse eesmärk on välja selgitada, kui hästi on viimaste aastate jooksul maale elama asunud pered kohanenud maakogukonnas toimetamisega ning millist tuge nad vajavad, et panustada oma elukeskkonda.

“Ootame küsimustele vastama neid, kes on viimase seitsme aasta jooksul maale kolinud või siis peale pikka äraolekut naasnud,” sõnas kaaskirjas Eesti Külaliikumise Kodukant juhatuse liige Ivika Nõgel.

Küsitluste tulemuste põhjal pannakse kokku arenguprogrammi neile, kes tahavad oma kodukoha heaks rohkem ära teha ning selleks kogukonda kaasata. Kui hästi läheb, loodetakse arenguprogrammi käivitada juba 2021 alguses.

  • Küsitluse lingi leiab SIIT.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles