Reisifirma: eestlased puhkavad sel suvel eelkõige Eestis ja lähimaades

maaelu.postimees.ee
Copy
vVrasemate aastatega võrreldes on eestlastel suur huvi matkaauto rendi vastu.
vVrasemate aastatega võrreldes on eestlastel suur huvi matkaauto rendi vastu. Foto: Caro / Markus Waechter/Caro / Markus Waechter

Kuivõrd välismaale reisimine on sel suvel osaliselt piiratud, on eestlaste hulgas märgatav trend, et ostetakse tavalisest rohkem puhkusepakette Eestisse ning Lätti ja Leetu, kuhu on esimeste riikidena piirid juba avatud, selgub reisifirma Estraveli andmetest. 

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson märkis, et inimesed on kodus istumisest natuke väsinud ja seega vägagi innukad lähiriike külastama.

“Kui on soov minna kindlasse majutusasutusse, soovitame kindlasti oma suveplaanid võimalikult varakult paika sättida ja broneering ära teha. Näiteks juunis on paljud majutusasutused nädalavahetuseks juba välja müüdud.” 

“Estraveli valikus on tänavu rekordarv ehk ligi 50 suvist pakkumist nii Eestisse, Lätti kui Leetu, ning valik on tänu meie tublidele partneritele tavapärasest märksa mitmekülgsem.

Näiteks juunis on paljud majutusasutused nädalavahetuseks juba välja müüdud.

Rõõmustav uudis on see, et Air Baltic taasalustas lendamist Tallinnast nii Riiga kui ka Vilniusesse,” lisas Ilisson.

Estraveli Balti tootesuuna direktori Malle Pottsepa sõnul on varasemate aastatega võrreldes suur huvi matkaauto rendi vastu.

“Inimestel on tavalisest veidi rohkem aega ja seepärast ollakse nõus läbima pikemaid vahemaid – külastatakse näiteks Ida-Virumaad, Lõuna-Eestit ning naaberriike. Matkaautoga on ühest küljest mugav ja teisalt turvaline perega või sõpradega looduskauneid kohti avastada ning ei pea muretsema majutuse broneerimise pärast,” ütles Pottsepp. 

Mitmed majutuskohad pakuvad oma pakettides lisavõimalusi, näiteks kuuluvad pakkumiste juurde sageli jalgrattarent, ratsamatkad, süsta- ja kanuumatkad, kettagolf, linnuvaatlus ja palju muud. Pakkumiste hulgast leiab ka mõisamajutuse, spaad ning romantika- ja linnapuhkuse paketid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles