Maaelumuuseumid koguvad lugusid praegusest kriisiajast

maaelu.postimees.ee
Copy
Praeguse olukorra jäädvustamiseks koostati ka küsimused, mis aitavad maal elavatel ja töötavatel inimestel kirjeldada kriisile eelnenud aega ja seda, kuidas koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukord nende elu ja tootmist muutis. Pilt on illustratiivne.
Praeguse olukorra jäädvustamiseks koostati ka küsimused, mis aitavad maal elavatel ja töötavatel inimestel kirjeldada kriisile eelnenud aega ja seda, kuidas koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukord nende elu ja tootmist muutis. Pilt on illustratiivne. Foto: Mahmoud Ajjour/ZUMAPRESS.com

Sihtasutus Eesti Maaelumuuseumid kutsub üles saatma lugusid, päevikumõtteid, videoid, fonosalvestusi ja fotosid sellest, kuidas Covid-19 ülemaailmne pandeemia mõjutab maainimeste ning maapiirkondadega seotud linlaste elu ja tegevust.

Oodatud on mõtted ja tegevuskirjeldused viirusaegsetest probleemidest ja ümberkorraldustest ning tuleviku plaanidest. Oma kaastöö võib koostada teemal, mis kõige rohkem puudutab.

Näidiseks on koostatud ka ka küsimuste paketid, millele võib oma loos toetuda. Küsimused on üleval sihtasutuse kodulehel.

Muuseum palub materjalid saata elektrooniliselt aadressil info@maaelumuuseumid.ee või kirjaga Eesti Põllumajandusmuuseum, Pargi 4, Ülenurme alevik, Kambja vald 61714.

Kellel kiirel kevadtööde ajal pole endal aega kaastööd jäädvustada, kuid on soov oma mõtteid edastada, siis võib sellest muuseumile teada anda, et leida võimaluse suhtluseks.

Kogutud materjal jääb SA Eesti Maaelumuuseumid arhiivi ning saatjate loal on seda võimalik kasutada uurimistöös, publikatsioonides või näitustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles