Munatootja tänab oma piirkonna meedikuid pühademunadega

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy
Karbi valgete munadega soovib ettevõte tänada meedikuid. Nii ei pea nad minema poodi pühadeks mune ostma, vaid saavad need kätte oma kodukohast ja saavad minna koju koos perega mune värvima ja koksima.
Karbi valgete munadega soovib ettevõte tänada meedikuid. Nii ei pea nad minema poodi pühadeks mune ostma, vaid saavad need kätte oma kodukohast ja saavad minna koju koos perega mune värvima ja koksima. Foto: Caro / Andreas Teich/Caro / Andreas Teich

Lõuna-Eesti munatootja Eesti Muna OÜ soovib tänada oma piirkonna meedikuid, kes eriolukorra ajal ei saa kodus püsida ja peavad tööl käima, ning üllatab neid lihavõtete eel munakarbiga. Lisaks saadetakse pühaderüüs munakarbid ka Tallinna ja Saaremaa meedikutele.

Foto: Eesti Muna OÜ

Tänavusteks pühadeks valminud Muna Liisa munakarbid jõuavad Põlva-, Valga- Võru-, Pärnu- ja Tartumaale, Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse ning Saaremaale.

Eesti Muna OÜ juhatuse liige Ats Albert kõneles, et ka farmides töötavad inimesed ei saa koju jääda ja ettevõte tajub vastutust ja riske, mis sellega kaasneb. Just seetõttu tuli ettevõttel mõte tänada Lõuna-Eesti piirkonna meditsiinitöötajaid lihavõttepühade eel pühadekuues munakarbiga.

“Üks poekülastus võiks neil vähem olla. Soovime, et iga meditsiinitöötaja saaks pühademunad oma töökohast kätte ja saaks minna koju perega aega veetma, mune värvima ja koksima,” lisas ta.

Eesti Muna tegutseb Lõuna-Eestis Põlvamaal olles Eesti kapitalil põhineva piimafarme omava Agron Halduse OÜ munatootmisega tegelev haru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles