Eesti alkoholivaba jook jõudis New Yorgi kokteilivõistluse finaali

maaelu.postimees.ee
Copy
Võistlusel kasutatav alkoholivaba destilleeritud jook valmib Kuressaares Saaremaa kadakamarjadest.
Võistlusel kasutatav alkoholivaba destilleeritud jook valmib Kuressaares Saaremaa kadakamarjadest. Foto: Tairo Lutter

Saabuval nädalavahetusel toimub New Yorgi Restaurant Show raames rahvusvaheline kokteilivõistlus, kus seitsme finalisti seas on eestimaalasest Kristo Tomingas kokteiliga, milles on aukohal Saaremaal toodetud alkoholivaba džinn.

Kristo Tomingas
Kristo Tomingas Foto: Butterfly Lounge

Rahvusvahelise kokteilivõistluse “Battle of the Modern Bartender” finalistid valiti sadade konkureerivate jookide hulgast. “Võistlusel said võistlejad teha, mida ise soovisid, sponsoreid sellel võistlusel ei ole. Otsustasin teha alkoholivaba kokteili ja kasutada Eesti alkoholivaba džinni,” vahendas Kristo Tomingase mõtteid ehemaitse.ee

Kokteilis kasutatav Lahhentagge Flâneur on Eesti esimene alkoholivaba destilleeritud jook, mis valmib Kuressaares Saaremaa kadakamarjadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles