Farmer riietas oma lehmad jõulukampsunitesse

maaelu.postimees.ee
Copy
Talunik riietas oma Jersey lehmad jõukampsunitesse, et väärtustada kohalikku põllumajandusajalugu ja Jersey saarelt pärit lehmatõugu.
Talunik riietas oma Jersey lehmad jõukampsunitesse, et väärtustada kohalikku põllumajandusajalugu ja Jersey saarelt pärit lehmatõugu. Foto: www.jersey.com

Farmer Becky Houzé on üks Jersey saare suurimad jõulufanne ja sel aastal ei suutnud ta vastu panna ja riietas ka oma Jersey tõutu lehmad jõulukampsunitesse.

Farming UK kirjutab, et Briti kroonile alluva omavalitsusliku Jersey saare talunik soovib lisaks jõulumeeleolu tekitamisele väärtustada ka Jersey tõugu lehmi, saare põllumajandusajalugu ja oma tegevusega sellele rohkem tähelepanu tuua.

Houzé rääkis, et lehmadele sobiva disaini väljanuputamine võttis aega aga nüüd on lehmad, kes kannavad ka pühadega seotud nimesid nagu Carol, Holly, Mary, Noelle and Mariah Dairy, muutunud tõelisteks pilgupüüdjateks.

Jersey saare järgi nime saanud Jersey lehmi peetakse väga heaks lehmatõuks, nende piimaand on suur ja üle 250 aasta on nende lehmade piimast tehtud võid, jogurtit, juustu ja ka sealmail kuulsat Jersey jäätist.

Vaata jõulukampsunites lehmadest tehtud fotosid SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles