Nädalavahetus tuleb tuuline ja lörtsine

maaelu.postimees.ee
Copy
Pühapäeval on oodata vihma, lörtsi ja lund.
Pühapäeval on oodata vihma, lörtsi ja lund. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Eelolev nädalavahetus toob endaga ilmateenistuse andmetel kaasa öösiti kuni kuus miinuskraadi. Päevad on aga tuulised ja sajab kohati lund ja lörtsi.

Ööl vastu laupäeva on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ja lörtsi, pärast keskööd ka lund, hommikuks sajud hõrenevad. Tuul pöördub kõikjal läände ja loodesse ja tugevneb 7-12, saartel ja rannikul 11-16, puhanguti kuni 22 m/s, hommikul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb hommikuks -3..+2°C-ni.

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on -2..+2, saarte rannikul kuni +4°C.

Pühapäeva öösel on Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, rannikul ka lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -1..-6, rannikul kuni +2°C.

Pühapäeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on -2..+2, saarte rannikul kuni +4°C.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles