Jeremy Clarkson vahetas autod traktori vastu ja peab aasta aega telefarmi

maaelu.postimees.ee
Copy
Jeremy Clarkson filmib kaheksaosalist sarja, mille tööpealkiri on "I Bought a Farm".
Jeremy Clarkson filmib kaheksaosalist sarja, mille tööpealkiri on "I Bought a Farm". Foto: imbd.com

Saate “Top Gear” endine saatejuht Jeremy Clarkson võttis ette uue hullumeelse projekti – nimelt proovib ülipopulaarne saatejuht aasta jooksul kätt talunikuna.

Clarkson on peaosas uues Amazon Prime'i sarjas, mille tööpealkiri on “I Bought A Farm” (ingl k "Ma ostsin talu"), vahendab FarmingUK.

Sari on filmitud ühe põllumajandusaasta jooksul ja näitab, kuidas Clarkson üritab maal majandada oma 1000 aakri (üle 400 hektari) suurust talu.

Kaheksaosalises sarjas on võimalik jälgida, kuidas ta saab hakkama oma Suurbritannia maapiirkonnas asuva talu majandamisega – millised on selle aasta tipphetked ja põrumised.

59-aastasene saatejuht oli saadet tutvustavas videoklipis ka ise humoorikalt skeptiline. „Loomulikult peab põllumeheks saamiseks olema agronoom, ärimees, poliitik, raamatupidaja, loomaarst ja mehaanik. Ja ma pole mitte ükski neist. Ma isegi ei tea, mida agronoom tähendab,” sõnas ta.

Sari peaks vaatajateni jõudma järmisel aastal.

Alates uudise levimisest on Clarksoni nähtud näiteks laadal, kust ta soetas oma esimese lamba, ja ta on teatanud näiteks oma Twitteri kontol, kuidas kõik kipub nihu minema...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles