Teadlased ja toidutootjad kohtuvad koostööfestivalil

maaelu.postimees.ee
Copy
Ülikoolide koostöös toimub juba viiendat korda koostööfestival, kus teadlased näitavad, kuidas nad saavad ettevõtjatele kasulikud olla.
Ülikoolide koostöös toimub juba viiendat korda koostööfestival, kus teadlased näitavad, kuidas nad saavad ettevõtjatele kasulikud olla. Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Millised on tervislikud toiduained, kuhu liigub mahetoidu ja supertoidu tootearendus ning millised peaksid olema keskkonda säästvad pakendid ja  jäätmekäitlus tulevikus?

Nii nendele kui ka teistele küsimustele pakub vastuseid  Eesti ülikoole ning teadus- ja arendusasutusi ühendava koostöövõrgustik ADAPTER festival, mis selle aastal kannab nime “Kõik söögiks!".

Ülikoolide koostöös toimub juba viiendat korda koostööfestival, kus teadlased näitavad, millega nad saavad ettevõtjatele kasulikud olla.

Programmi täidavad nii teadlased kui ka ettevõtjad. Kuulata saab erinevaid ettekandeid ning arutelusid. Erinevates paneelides on ülikoolide ja teadusasutuste teadlased ning toiduainetööstuse suurettevõtted.

Kaasa räägivad esindajad firmadest Salvest AS, Valio Eesti AS, Rimi Eesti AS, Estiko Plastar AS, Sangaste Linnas AS, Organic Estonia, Tactical Solution OÜ, BugBox OÜ.

Festival toimub 14. novembril Tartu Kammivabriku tehasehoones. Festival on tasuta, kuid vajalik on registreerimine. Festivali päevakava ja registreerimine asub siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles