Armastus hobuste vastu algas vargusega

Silvi Lukjanov
Copy
Vaabina talli juht Ester Ader hoiab kindlalt ohje, olgu ees üks või kaks hobust,sest toimetamine loomade ja inimestega on talle nii töö kui hobi eest.
Vaabina talli juht Ester Ader hoiab kindlalt ohje, olgu ees üks või kaks hobust,sest toimetamine loomade ja inimestega on talle nii töö kui hobi eest. Foto: Silvi Lukjanov

Hobused on kui haigus, millest enam lahti ei saa. Võrumaal Vaa­bina külas toimetav Ester Ader nakatus lapsena ja hobusevargana. Ta toimetab hobustega siiani, kas see on mõistlik, ta ei tea, aga ta on õnnelik ega kujuta teisiti oma elu ette ka kümne aasta pärast.

„Tarkuse mõõtmiseks puudub mõõdupuu, aga lolluse tunneb kaugelt ära – see püha isa sõnum ühest Vikerraadio hommikusaatest on mulle eriliselt meelde jäänud,” alustas oma elust kõnelemist Võrumaal Vaabina külas toimetav Ester Ader.

Teab Ester aga seda, et saab hakkama kõigega, mis seotud hobustega, sest ta armastab neid suuri loomi. Rikkaks pole see armastus teda küll teinud, aga õnnelik on ta oma 55 eluaasta juures sellegipoolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles