Video: roosad roomikud kogusid heategevuseks rekordilise summa

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

Üheks selleaastaseks messinaelaks valitud MFO esitles messipublikule roomikuid, mis paistavad silma oma erakordse värvi poolest – need on värvitud roosaks ja seda üllal eesmärgil.

Nimelt osales ettevõte Rootsis toimunud heategevuslikul oksjonil, mille korraldas Olofsfors roomikutootja, ning võitis selle. Heategevuseks koguti 155 000 Rootsi krooni ehk pea 15 000 eurot.

Kogu tulu läks rinnavähi uuringute toetuseks Breast Cancer Associationi fondi. MFO on esimene välisfirma, kes Rootsis toimunud oksjoni võitis. Fondi koguti rekordsumma.

Ettevõtte juhatuse liige Indrek Reisenbuk sõnas, sellega roosad roomikud oma heategusid veel lõpetanud pole, ja neil on plaanis see raha, mis saadakse nende roomikute müügist Maamessil või pärast seda, annetada mõnele Eestis tegutsevale heategevusfondile.

Mis on messinael?

  • Maamess toob igal aastal messinaela tiitliga esile just neid eksponaate, mis on uudsed või paistavad muul moel teiste messieksponaatide seast välja.
  • Sel aastal anti välja 14 messinaela tiitlit ja need eksponaadid on messikülastaja jaoks sel aastal tähistatud kartulimärgisega sildiga.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles