Nädala keskpaik toob krõbeda külma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval neljapäeval võib öine õhutemperatuur paiguti kuni 17 külmapügalani langeda.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves ilm. Saartel vihmana algav sadu levib mandrile ning läheb sisemaal üle lörtsiks ja lumeks. Jäide. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, saartel ja läänerannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -3, saartel ja kohati rannikul kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves ilm. Sadu jätkub peamiselt lumena, saartel ja Lääne-Eestis tuleb sekka ka lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur langeb päeva jooksul 0 kuni -5 kraadini.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks -3 kuni -10 kraadini. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Saartel ja rannikul sajab vähest lund. Peamiselt puhub kagu ja lõunatuul 1-6 m/s. Külma on 3-10 kraadi, kuid päeva jooksul läheb taas külmemaks.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Külma on 5-12, kohati 17 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6, pärastlõunal tugevneb edelatuul 5-10, looderannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -2 kuni -9, Kagu-Eestis -8 kuni -12 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles