Põllumajandusettevõte tegi haigete laste toetuseks kopsaka jõuluannetuse

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes märkas suvel põldudel roosasid silopalle, siis needki olid osa heategevusest  ehk rinnavähi ennetusele suunatud heategevuskampaania “Vali roosa”.
Kes märkas suvel põldudel roosasid silopalle, siis needki olid osa heategevusest ehk rinnavähi ennetusele suunatud heategevuskampaania “Vali roosa”. Foto: Elmo Riig / Sakala

Põllumajandusettevõte Baltic Agro AS tegi TÜ Kliinikumi Lastefondile 10 000 euro suuruse annetuse, et toetada raskelt haigete laste ravitingimuste parandamist.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Hein tõdeb, et jõulude eel on saanud traditsiooniks, et osad ettevõtted ei tee enam partneritele jõulukinke, vaid annetavad selle summa heategevusse. “Baltic Agro annetus oli üllatav just suuruse poolest,” ütleb ta ja lisab, et see ei ole isegi jõulude eel tavaline, et abivajajate toetuseks tehakse nii suur heategu.

Baltic Agro tegevjuht Ants Puusta räägib, et Baltic Agro on heategevust alati oluliseks pidanud ning löönud kaasa heategevusprojektides nii talvel kui ka muul ajal. “Sel suvel osalesime rinnavähi ennetusele suunatud heategevuskampaanias “Vali roosa” ning pakendasime üle Eesti silopalle roosasse kilesse,” toob ta näitena välja. “Tagasiside oli positiivne ning see andis jõudu ja usku, et heategevus jõuab väga paljude inimesteni.”

Sel aastal soovis ettevõte muidu jõulukinkidele kuluva summa anda Lastefondile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles