Saaremaa Piimatööstuse töökeskkond sai kiita

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine.
Saaremaa Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tööinspektsioon tunnustab igal aastal ettevõtteid hea töökeskkonna arendamise eest. Sel aastal võitis suurettevõtete kategoorias Saaremaa Piimatööstus ning väikeettevõtete kategoorias elamuarendusega tegelev Bonava Eesti.

Auhinda antaksegi välja kahes kategoorias: alla 50 töötajaga ettevõte ning üle 50 töötajaga ettevõte.

«Ükski tööandja ei taha, et tema töötaja saaks tööd tehes viga. Elu ja tervis on igaühele meist asendamatud väärtused. Seega, nii füüsiliselt ohutu töökeskkond kui ka vaimset tervist toetav töökliima aitavad hoida meie tervist,» sõnas auhinna üle andnud tervise- ja tööminister Riina Sikkut..

Saaremaa Piimatööstuse puhul rõhutas minister ettevõtte töötajate kaasamist hea töökeskkonna loomisesse. Piimatööstuses on töötervishoid ja tööohutus iga töötaja teema. Valdkonda veab töökeskkonnaspetsialist, kes on samal ajal ka personalispetsialist. Kaasatud on ka kõik tööjuhid, kelle jaoks ohutuse tagamine on osa igapäevatööst. Tööjuhid on hästi kursis nii töökohtadel esinevate ohtudega kui võimalustega nende tagajärgede vältimiseks.

Piimatööstuses on töötervishoid ja tööohutus iga töötaja teema.
  • Auhinda antakse välja neljandat korda. Varasemalt on hea töökeskkonna auhinna saanud Crystalsol, Tallinna Vesi, Saku Metall, Harju Elekter Teletehnika, Baltic Oil Service ja Derivco Estonia.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles