Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Eesti toidu Südamega Tegija 2018 on Farmi juustuekspert Mare Raja

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
33 aastat Annikvere juustutsehhi juhtinud Mare Raja meeskonnas on 12 inimest.
33 aastat Annikvere juustutsehhi juhtinud Mare Raja meeskonnas on 12 inimest. Foto: Vladislav Musakko

Neljandat aastat välja antava Toiduliidu Südamega Tegija tiitli pälvis tänavu Farmi juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja.

“Tänavuse võitja lugu näitab, kuivõrd oluline on minna ühes valdkonnas süvitsi ja saavutada tänu sellele suurepärane tulemus nii enda kui ka ettevõtte jaoks,“ kommenteeris Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp. „See on tunnustus ka ettevõttele, kes oskab oma inimesi hoida ja motiveerida, sest ainult nii saab seletada pikka karjääri ühes ettevõttes.”

Mare Raja on Annikvere juustutsehhi juhtinud 33 aastat. Sellesse aega mahuvad nii juustutsehhi igapäevase juhtimisega seotud teemad kui tootearendus. Raja käe all on valminud muuhulgas eestimaalaste hulgas väga populaarsed Farmi juustusnäkid ning töö uute toodete kallal jätkub ka täna. Ta juhib 12-liikmelist meeskonda, kelle sõnul on Mare suurepärane juht, kes toetab, tunnustab ja seisab oma inimeste eest.

Südamega tegija nominentideks olid sel aastal lisaks Mare Rajale HKScan Estonia tooraine jagaja Rita Jõgisoo, Saku Õlletehase keedu- ja protsessiosakonna vanemmeister Reet Silde, Salvesti ostuspetsialist Ilona Leosk ja A. Le Coq tootmise- ja arendusjuht Rein Sööt.

Südamega Tegija tiitli pälvija selgus sotsiaalmeedias toimunud hääletuse ja Toiduliidu juhtkogu lõppotsuse tulemusel.

Tagasi üles