Tere AS taaskäivitas ekspordi Jaapanisse

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere ja Farmi Piimatööstuse juhi Katre Kõvaski sõnul hinnatakse Jaapanis lisaks toodete ja teenuste parimale kvaliteedile kõrgelt ka usalduslikku suhet koostööpartneritega, aga selle saavutamine võtab sageli aastaid aega.
Tere ja Farmi Piimatööstuse juhi Katre Kõvaski sõnul hinnatakse Jaapanis lisaks toodete ja teenuste parimale kvaliteedile kõrgelt ka usalduslikku suhet koostööpartneritega, aga selle saavutamine võtab sageli aastaid aega. Foto: Sander Ilvest

Tere AS saavutas peale mõne aastast pausi Jaapani ekspordis uue läbimurde ja alustab taas lõssipulbri ekspordiga kvaliteedinõudlikkusse saareriiki. Esimene tarne läheb Jaapani suurkontserni Marubeni poole teele oktoobris.

„Taasalustame Jaapani ekspordiga samm-sammult ja loodame end sealsele tööstuslikule tarbijale aja jooksul üha rohkem tutvustada ning tõestada,” rääkis Tere AS ja Farmi Piimatööstuse AS juhatuse esimees Katre Kõvask. „Meie konkurentsieeliseks sealsel turul on lõssipulbri tavastandardist kõrgem valgusisaldus ja ühtlane kõrge kvaliteet ning paindlikud tootmiskogused.”

Kõvaski sõnul on Jaapani ärikultuurile iseloomulik pikaajaline vaade, kus lisaks toodete ja teenuste parimale kvaliteedile hinnatakse kõrgelt usalduslikku suhet koostööpartneritega, mille saavutamine võtab sageli aastaid aega.

„Tere AS on oma tooteid Jaapanisse eksportinud ka varem, kuid koostöö Marubeniga katkes Tere jaoks keerulistel aegadel 2016. aastal. Seda enam on lepingu taas-allkirjastamine Marubeniga meie jaoks märgilise tähendusega. Rahvusvahelisel areenil on juba koostööfaktil Jaapaniga küljes eriline kvaliteedimärk,” kinnitas Kõvask.

Tarnelepingu allkirjastamisele eelnesid ligi kolmveerand aastat kestnud pingelised läbirääkimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles