Liitu Maa Elu uudiskirjaga ja võida 1763 euro väärtuses Cider Milli auhindu!

Maa Elu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maa Elu

Kas õunu on nii palju, et ei tea, mida peale hakata? Ära muretse – Maa Elu loosib koostöös Cider Milliga välja üle 1700 euro väärtuses auhindu. Liitu Maa Elu uudiskirjaga ajavahemikul 27.08–16.09 ja osaledki loosimises!

Loosi lähevad:

KOLM innovaatilist ÕUNAKORJAJAT hinnaga 295 eurot/tk

Illustratsioon: Maa Elu

Peaauhinnaks on 25-liitrine RAAMPRESS STAR 25 ja ROOSTEVABA ÕUNAPURUSTAJA M50, mille koguväärtus on 878 eurot.

Illustratsioon: Maa Elu

Raampressi kallutatav raam võimaldab mugavat ligipääsu korvile ning selle täitmist purustatud viljalihaga. Pöökpuust korv on kaheks osaks lahtivõetav ning seda on lihtne tühjendada ja puhastada.

Pressimine toimub korvi sees ühes kihis ja seetõttu jääb ära mässamine riide ja restidega – tulemusena on pressimine mitu korda kiirem.

Õunapurustaja purustab õunad üliväikesteks tükkideks, mille tulemusena saab pressimise käigus kätte rohkem mahla. Roostevabast materjalist purustajal on eriti lai lehter (31 cm), mis lihtsustab õuntega täitmist (saab visata õunu sisse peoga või kallata otse ämbrist). Võimsus: 1,1 kw (230 V) / 600 kg.

Õunakorjaja võitjad avalikustatakse 3.09 (Võitja selgunud - Anneken Hints), 10.09 (Võitja selgunud - Lauri Hõim) ja 17.09 (Võitja selgunud - Agu Kompus) ning peaauhinna võitja kuulutatakse välja 17.09 (Võitja selgunud - Monika Saarniit). Kõik võitjad avalikustame Maa Elu Facebooki-lehel, siin uudises ja võtame personaalselt ühendust. Tutvu kampaaniatingimustega lähemalt siin  

KAMPAANIA ON LÕPPENUD!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles