Hiiumaa vald maksab koolilõpetajatele preemiat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauka kool Hiiumaal
Lauka kool Hiiumaal Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Hiiumaa vallavalitsus otsustas neljapäevasel istungil maksta kuld- ja hõbemedaliga või kiituskirjaga põhikooli, gümnaasiumi ja kutseõppeasutuste lõpetajatele õppepreemiat, kirjutab Hiiu Leht.

Põhikooli kiitusega lõpetajale makstakse õppepreemiat 200 eurot, gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetajale 350 eurot ja hõbemedaliga lõpetanule 200 eurot. Kutseõppeasutuse kiitusega lõpetajale on ette nähtud 350 euro suurune preemia.

Preemiataotluse peab esitama kool Hiiumaa vallavalitsusele hiljemalt 25. maiks. Õppepreemiat saavad ka mujal õppivad edukad lõpetajad, kes on Hiiumaa elanikeregistris.

Preemia annab Hiiumaal asuva kooli lõpetajale üle vallavolikogu või vallavalitsuse esindaja pidulikul lõpuaktusel. Väljaspool Hiiumaad õpilase õppepreemia üleandmise korraldab Hiiumaa vallavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond koostöös kooliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles