Viimased loodusturismi õpilased korraldavad esimese omataolise festivali

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnuvaatlus. Pilt on illustratiivne.
Linnuvaatlus. Pilt on illustratiivne. Foto: Agnes Männiste/Postimees/Scanpix

Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilased korraldavad mai keskpaigas esimese Läänemaa Loodusfestivali. Kavas on nii loengud, töötoad kui ka loodusfilmide vaatamine.

Esimene Läänemaa Loodusfestival toimub 16.-19. mail Haapsalu kutsehariduskeskuses (HKHK), selle ümbruses ja mujal Läänemaal. Festivali korraldajateks on HKHK loodusturismi eriala õpilased Karin Küünarpuu ja Maris Meriste koostöös kooliga.

Esimesele Läänemaa Loodusfestivalile on oodata mitmeid tuntuid esinejaid:

Jaan Künnap peab loengu matkamisest, Tiit Leito Eesti väikesaartest ja Kati Leutonen hobustest. Marko Valker viib õhtusele linnuvaatlusele Noarootsi. Festivali kavas on huvitavaid töötube HKHK õpetajate ja õpilaste eestvedamisel ning väga palju muudki põnevat.

Festivali juhatab sisse giidide konkurss Osmussaarel, mis on mõeldud HKHK looduserialade õpilastele. Alates neljapäevast on üritused avalikud.

«Läänemaa Loodusfestivali üheks eesmärgiks on edendada loodusharidust ja loodetavasti leiab igaüks sellest festivalist midagi,» sõnas festivali algataja ja üks peakorraldaja Karin Küünarpuu. «Läänemaa Loodusfestival on küll esimene selletaoline üritus Läänemaal, kuid loodame, et sellest sünnib traditsioon,» lisas teine festivali peakorraldaja Maris Meriste.

Festivali kavaga ja esinejatega saab põhjalikumalt tutvuda festivali kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles